- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Savet bezbednosti Rusije: Zapad želi da na ruskim granicama stvori žarišta sličnim Ukrajini

© Sputnik / Sergeй Guneev / Uđi u bazu fotografijaSekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev
Sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev - Sputnik Srbija, 1920, 04.11.2023
Pratite nas
Zapad želi da na ruskim granicama stvori žarišta sličnim situaciji u Ukrajini, izjavio je sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev.
On je govoreći na forumu „Rusija“, koji je danas otvoren u ruskoj prestonici, rekao da će Rusija, kao zemlja koja dosledno brani sopstvene nacionalne interese, udeliti toj problematici dosta pažnje.
Govoreći o situaciji u Ukrajini, Patrušev je rekao da u Ukrajini postoje „zdrave snage“ ali da su one potisnute od strane kijevskih neofašističkih vlasti i čekaju svoj trenutak kada će početi da otplaćuju grehe svojih prethodnika – Porošenka, Jacenjuka i ostalih zločinaca.
„Pre ili kasnije će svi oni odgovoriti zbog toga što su spalili žive ljude u Odesi, što su pokušali da unište ruski narod u Donbasu, za smrt Ukrajinaca u bratoubilačkom ratu“, dodao je.
„A svi ostali mladi ljudi videće da oni neće moći da se sakriju poput pojedinih SS-ovaca koji su pobegli u Kanadu, neće se sakriti od suda za pokušaje ubistva ruskih državnika, novinara, za uništavanje infrastrukture“, zaključio je Patrušev.
Sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev - Sputnik Srbija, 1920, 22.08.2023
RUSIJA
Patrušev: Rusija treba da spasi svet od ludila Zapada
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala