- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezdin krizni štab zasedao u ponoć – pala odluka o sudbini Izraelca

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar
Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar  - Sputnik Srbija, 1920, 02.11.2023
Pratite nas
Novi kiks Crvene zvezde i remi protiv TSC-a iz Bačke Topole (1:1) na svom terenu upalio je „crveni alarm“ na stadionu „Rajko Mitić“, pa je rukovodstvo srpskog šampiona zasedalo oko ponoći i odlučilo je da pruži punu podršku Izraelcu Baraku Baharu.
Stručnjak koji je doveden na kraju prošle sezone kada je obezbeđena Liga šampiona, a dobio je i najbolji i najskuplji tim u istoriji slavnog kluba krenuo je odlično, ali u julu mesecu, kada su bile prijateljske utakmice i pripremni mečevi, što slabo koga zanima u odnosu na takmičarski deo.
Čini se kao da je Bahar formu ekipe tempirao za jul, što je rezultiralo da ekipa počne da posrće na svim frontovima od Lige šampiona do Superlige.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 02.11.2023
SPORT
Novakov ozbiljan ton zbog Izraela: „Dete rata sam...“
„Delije“ su po završetku susreta protiv TSC-a, gde je Zvezda prosula još dva boda i zaostaje čak šest za liderom i ljutim rivalom Partizanom posle 12 odigranih kola, izrazile nezadovoljstvo. Zvižduci i uvrede za igrače, dok Barak Bahar nije imao snage da izađe pred medije, uz izgovor da je razočaran rezultatom. Držao je sastanak oko 90 minuta, da bi kasnije sastančili i čelnici Zvezde na čelu sa Zvezdanom Terzićem, oglasivši se saopštenjem iza ponoći, tačnije oko 1 čas ujutru u kom je konstatovano sledeće.
„Upravni odbor analizirao je igre i rezultate u poslednjem periodu. Zaključak je da je evidentno da postoji kriza igre i kriza rezultata u poslednja dva meseca, ali da verujemo da će igrači i trener Barak Bahar svojim radom i igrama u narednom periodu prevazići trenutnu krizu dobrim rezultatima i pokazati nesumnjiv kvalitet koji imaju. Posle šest uzastopnih titula, hteli smo iskorak, hteli smo bolju i moderniju evropsku Crvenu zvezdu. Doveli smo novog trenera, podmladili smo tim, imali velika ulaganja u igrače i napravili potpunu rekonstrukciju tima. U pripremnom periodu je to izgledalo dobro, ali tada smo bili svesni da će biti uspona i padova. Razumemo nezadovoljstvo navijača i ono je potpuno prirodno kada je Crvena zvezda u krizi. Međutim, za sve ovo je potrebno vreme i strpljenje. Verujemo u naše igrače, verujemo u njihov kvalitet, verujemo u trenera Baraka Bahara i dajemo mu punu podršku. Osvajanje šampionske titule ostaje naš osnovni cilj i uvereni smo da ćemo ga ostvariti“, navede no je u ponoćnom saopštenju FK Crvena zvezda.
Jasno je da milioni koji su potrošeni u prelaznom roku, a otišlo je čak 12,6 miliona na pojačanja, neće zadovoljiti navijače da se osvoji nova šampionska titula, već se traže uspesi i na evropskoj sceni, gde Zvezda opasno štuca i ima samo bod posle tri odigrana mesta, te se nalazi na deobi trećeg mesta sa Jang Bojsom, i prilično je jasno da je u najboljem slučaju očekuje selidba u niži rang, odnosno Ligu Evrope, dok u najgorem sledi kraj evropske odiseje već na polusezoni...
Crvenu zvezdu na Marakani očekuje duel sa Radnikom u prvenstvu, dok u sredu u Beograd stiže Lajpcig u četvrtom kolu Lige šamiona. Crveno-beli lako su pali u Nemačkoj rezultatom 3:1, sada se očekuje reakcija ekipe kako bi ostala u trci da prezimi u Evropi.
Fudbaler Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 01.11.2023
SPORT
Đakovac šokirao Zvezdu u zaustavnom vremenu – TSC odveo Partizan na plus šest!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala