- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak se vraća i igra dva meča u danu

© AP Photo / Manu FernandezNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 01.11.2023
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, prvi put od septembra igraće singl meč, dok će odmah za njim nastupati i u dublu sa Miomirom Kecmanovićem u drugom kolu Mastersa u Parizu. Duel srpskog asa i Tomasa Ečeverija treći je na programu Centralnog terena.
Prošlo je mesec i po dana od poslednjeg meča Novaka Đokovića koji nije bio na terenu od sredine septembra kada je u Dejvis kupu pobedio Alehandra Davidoviča Fokinu, odmah posle osvajanja US Opena.
Vraća se srpski as spreman, a priliku da to i dokaže imaće od 14:30 kada bi trebalo da počne njegov meč protiv Tomasa Ečeverija, argentinskog tenisera. Ečeveri je prethodno savladao Miomira Kecmanovića pa će tako Novak moći da osveti svog sunarodnika.
Novakov meč treći je na Centralnom terenu gde program u 11 časova otvaraju Danil Medvedev i Grigor Dimitrov, a potom na teren izlaze Stefanos Cicipas i Feliks Ože Alijasim.
Osim singla Đoković će zajedno sa Kecmanovićem igrati i u drugom kolu dubla protiv Rohana Bopane i Metjua Ebdena, a taj meč neće početi pre 17 časova, a verovatno i kasnije. Srpski teniseri u prvom kolu savladali su Gonzala Eskobara i Aleksandra Nadovjesova.
Karlos Alkaras - Sputnik Srbija, 1920, 31.10.2023
SPORT
Roman šokirao Alkarasa i zakazao ruski derbi u Parizu
Dušan Lajović - Sputnik Srbija, 1920, 31.10.2023
SPORT
Rus „slomio“ Đerea, kraj i za Kecmanovića – Lajović prošao, Novak saznao rivala
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala