- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Nismo došli da gledamo Nemačku“

© AP Photo / Matthias SchraderCrvena zvezda Lajpcig
Crvena zvezda Lajpcig - Sputnik Srbija, 1920, 26.10.2023
Pratite nas
Posle poraza fudbalera Crvene zvezde u trećem kolu Lige šampiona od Lajpciga, Barak Bahar, trener crveno-belih, istakao je da tim jeste razočaran, ali da je i u porazu video nekoliko dobrih segmenata. Sa druge strane Aleksandar Dragović verovao je u pobedu Zvezde jer kako kaže nisu došli da razgledaju Nemačku.
Uspela je Zvezda da probudi nadu kada je Marko Stamenić dao gol i smanjio prednost Lajpciga na 2:1, ali potom je konačnih 3:1 za nemački tim uspostavio Dani Olmo i tu se već video kraj meča.
Luka Dončić - Sputnik Srbija, 1920, 26.10.2023
SPORT
Luka nadmašio Jokića i zasenio Irvinga – debitovao Egzum
Barak Bahar nije srećan, ali smatra da je Zvezda do kraja bila u igri i da je imala dobar momentum.
„Razočarani smo, izgubili smo, ali gledam na dobre stvari. Bili smo u igri do samog kraja, nismo odustali. Imali smo i dobar momentum. Drago mi je što su mladi momci koji su ušli sa klupe pomogli ekipi da postigne gol i doneli joj energiju. U svakoj utakmici vidimo drugačije stvari, sve što mladi igrači rade važno je za klub, navijače, igrače. Imamo mnogo utakmica, svi će imati vremena da igraju. Biće mesta za njih u startnoj postavi“, rekao je Bahar.
Zvezdin trener vraća se na razmšljanja o srpskoj Superligi.
„Utakmica je tek završena i moraćemo da analiziramo. Videli smo i dobre i loše strane njihove igre. Mi moramo da odigramo sve mečeve, imamo još dve utakmice na našem stadionu. Naredna je možda i najbitnija za nas u ovoj grupi. Fokusirani smo na sebe, imamo utakmicu u ligi sada, pa onda razmišljamo o ovoj grupi u Ligi šampiona“, istakao je Bahar.
Puno vere u tim imao je Aleksandar Dragović koji je podvukao da je Zvezda došla da pobedi.
„Naravno da smo verovali od prvog minuta, zato smo i došli tu. Došli smo da pobedimo, ne da vidimo stadion i Nemačku. Ipak opet smo primili tri gola, ali borili smo se“, rekao je Dragović.
Smatra fudbaler crveno-belih da je s obzirom na protivnika njegov tim igrao odlično.
„Golovi su nedostajali. Mi smo dali jedan oni tri. To je Liga šampiona i moramo da naučimo iz toga. Lajpcig je pobedio i Bajern, nije to slab proitivnik. Oni su jak protivnik i tako kako smo izgledali na njihovom stadionu svaka čast“, zaključio je Dragović.
S obzirom da su sada Mančester siti i Lajpcig ispred Zvezde i Jang Bojsa, srpski i švajcarski tim međusobno će se boriti za treće mesto koje vodi u nokaut fazu Lige Evrope.
Zvezda Hvang - Sputnik Srbija, 1920, 25.10.2023
SPORT
Zvezda lako „ugašena“ u Lajpcigu – čeka je borba za Ligu Evrope
Trener Partizana Igor Duljaj - Sputnik Srbija, 1920, 25.10.2023
SPORT
Duljaj je dobio ovacije i uputio apel: „Voždovac nam život znači“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala