- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Brate, volim te“ – Šek povikao na srpskom zbog Jokića /video/

© Tanjug / Lynne SladkyMajami - Denver, Nikola Jokić, 4. utakmica
Majami - Denver, Nikola Jokić, 4. utakmica - Sputnik Srbija, 1920, 25.10.2023
Pratite nas
Fantastična partija Nikole Jokića u prvoj utakmici na startu nove sezone NBA lige, oduševila je ne samo navijače Denvera već i Šekila O'Nila koji nikada ne propušta priliku da hvali srpskog asa. Neretko se dešavalo da Šek proba da govori na srpskom, a sada je napredovao i naučio specijalne dve reči koje je uputio „Džokeru“.
Nakon što je Nikola Jokić odveo Denver do pobede protiv Los Anđeles Lejkersa bio je raspložen za razgovor sa Šekilom O'Nilom koji je usledio odmah posle utakmice.
Nikola Ćaćić i Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 25.10.2023
SPORT
Nova godina se čeka uz Novaka i Srbiju
Raspoložen je bio i proslavljeni Šek koji je Jokiću želeo da ukaže poštovanje tako što će mu se obratiti na srpskom jeziku.
„Samo želim da kažem brate... Volim te, volim te, volim te!“, rekao je Šekil O'Nil.
Jokić se nasmejao i preveo ostalima u studiju šta je rekao bivši košarkaš, a Šek je potom počeo još glasnije da viče „Volim te“.
Srpski as se toliko smejao da je jedva dolazi do reči, ali je na kraju poručio Šeku: „Sledeći put smisli nešto drugo“. Posle dodele šampionskog prstena i pobede nad Lejkersima bio je to odličan način da Jokić završi veče koje je za njega bilo jako emotivno.
„Mislim da je neverovatno videti na koliko života utičemo samo igrajući košarku. Sreća i radost ljudi koji nas podržavaju, to je zaista neverovatna situacija. Imamo šansu da odbranimo titulu. Nikada ne znate šta će sezona da vam donese, ali imamo šansu. Nedostajali su momci koji više nisu deo tima, ali mi kao grupa, dugo ćemo pamtiti. Ostaćemo upamćeni kao šampioni. Mislim da je to zaista lep trenutak u životu. Igrali smo dobro, naša odbrana je bila dobra, ofanziva takođe“, rekao je Jokić posle meča.
Kevin Garnet, bivši košarkaš, komentarisao je kako je neverovatno što Jokić nije igrao celo leto, a onda je u prvoj utakmici ostvario tripl-dabl.
Međutim, istina je drugačija.
„Bio sam u teretani tokom leta, preskakao sam samo nedelju. Pripremao sam moje telo za sezonu. Mislim da je naše telo alat i ako nije spremno nešto će se desiti, povredićete se. Nisam preskakao niti jedan dan treninga, možda jesam malo na terenu, koji dan, mesec ili dva meseca“, zaključio je Jokić.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 25.10.2023
SPORT
Prstenovanje Jokića i emotivna noć u Denveru /video/
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 25.10.2023
SPORT
Magični Jokić tripl-dablom otvorio novu sezonu – Lejkersi srušeni na startu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala