- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vraća se „srpski mađioničar“

© AP Photo / SpadaDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 22.10.2023
Pratite nas
Dušan Vlahović srpski fudbaler, spreman je da se vrati na teren potvrdio je Maksimilijano Alegri, trener Juventus. Fudbaleri „stare dame“ u nedelju igraju derbi protiv Milana, a Alegri će još razmotriti da li će u igru uvesti srpskog reprezentativca koji je bio odsutan zbog povrede.
Srbija nije mogla da računa na Dušana Vlahovića tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Mađarske i Crne Gore, a nije mogao ni Juventus zbog povrede prepona sa kojom se sada izborio srpski fudbaler.
„Vlahović je trenirao sa nama cele nedelje i dobro se oseća. Dolazi nam posle perioda neaktivnosti, ako krene od početka, neće izdržati do kraja susreta. Dušan je sezonu dobro počeo, jako je važno da se oporavi“, rekao je Maksimilijano Alegri pred utakmicu protiv Milana koja je zakazana za nedelju.
Darko Rajaković - Sputnik Srbija, 1920, 22.10.2023
SPORT
Srbin neporažen u NBA ligi
Prethodno su osvanuli snimci na kojima se vidi kako Vlahović na treningu postiže gol makazicama što je već bio dobar znak.
Međutim, Juventus još uvek ima razloga za glavobolju jer je upitno koliko će Alegri moći da računa na Federika Kjezu.
„Videćemo kako će biti danas, razmislićemo da li će biti u ekipi. To stanje posle povrede ga je omelo da igra neko vreme. Nadamo se da ćemo ga imati na raspolaganju jer je meč u nedelju veoma važan. Izmene će takođe biti vrlo bitne“, objasnio je Alegri.
Juventus je trenutno na trećem mestu sa 17 poena, dok je Milan lider sa četiri boda više, a na dva boda razlike od prvog i trećeg mesta nalazi se Inter, tako da će utakmica u nedelju biti veoma značajna za oba tima.
Takođe, dobre vesti preko su potrebne „staroj dami“ koju prethodnih dana trese veliki kladioničarski skandal. Nakon što je Nikolo Fađoli suspendovan na sedam meseci, postoje navodi da se nelegalno kladio i trener Alegri.
Kvinsi Menig - Sputnik Srbija, 1920, 21.10.2023
SPORT
Trener i fudbaler Partizana u žestokom sukobu: Crno-beli razdvajali Duljaja i Meniga
Trener Partizana Igor Duljaj - Sputnik Srbija, 1920, 21.10.2023
SPORT
Duljaj otvorio dušu i otkrio: Igrači nemaju za kiriju i detetu za mleko
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 20.10.2023
SPORT
Mitrović nastavio da rešeta mreže! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala