- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan se mučio – pa postigao tri gola u Subotici

© Foto: FK PartizanMateus Saldanja
Mateus Saldanja - Sputnik Srbija, 1920, 20.10.2023
Pratite nas
Fudbaleri Partizana gostovali su Spartaku iz Subotice u okviru 10. kola Superlige. Crno-beli su se mučili da dođu do gola, pa su onda postigli tri u drugom poluvremenu preko Svetozara Markovića, Gajasa Zahida i Saldanje i na taj način su overili nova tri boda - 3:0 (0:0).
Crno-beli su u prvom poluvremenu najveću šansu imali u 35. minutu utakmice. Kanute je iz drugog plana natrčao na povratnu loptu i sa oko 20 metara uputio silovit udarac, međutim Spartak je imao sreće jer je lopta pogodila stativu i ostala u igri.
Partizan nije uspeo da postigne gol u prvom poluvremenu i to je automatski značilo da će pritisak na ekipu Igora Duljaja da se poveća u nastavku.
Partizan je čak došao do gola u 61. minutu preko Ilića, ali je on poništen posle gledanja VAR-a. Ilića je pre postizanja gola lopta pogodila u ruku.
Sve što je propustio Parni valjak je nadoknadio u 70. minutu kada je posle kornera Svetozar Marković pogodio i doneo prednost gostima iz Beograda.
Sedam minuta kasnije pogodio je i Zahid i Partizan je overio pobedu. Saldanja je golom u 81. minutu stavio trešnjicu na vrh torte.
Sigurno je da će i igrači i navijači Partizana biti mnogo zadovoljniji drugim poluvremenom.
U toku duela je došlo i do fizičkog kontakta između Igora Duljaja i Kvinsija Meniga, bilo je tu i fizičkih i verbalnih varnica.
Partizan je ovako stigao do 28. boda u sezoni i drži prvo mesto na tabeli Superlige.
Fudbaler Crvene zvezde Hvang In Bom u duelu sa Hulijanom Alvarezom iz Mančester Sitija na meču Lige šampiona - Sputnik Srbija, 1920, 20.10.2023
SPORT
Prokletstvo reprezentativne pauze za crveni alarm u Zvezdi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala