- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Prokletstvo reprezentativne pauze za crveni alarm u Zvezdi

© AP Photo / Dave ThompsonFudbaler Crvene zvezde Hvang In Bom u duelu sa Hulijanom Alvarezom iz Mančester Sitija na meču Lige šampiona
Fudbaler Crvene zvezde Hvang In Bom u duelu sa Hulijanom Alvarezom iz Mančester Sitija na meču Lige šampiona - Sputnik Srbija, 1920, 20.10.2023
Pratite nas
Reprezentativna pauza je gotova, ali u Crvenoj zvezdi verovatno kipte od besa zbog malera koji je zadesio dvojicu njihovih važnih fudbalera. Posle Osmana Bukarija, koji se povredio dok je bio u Gani, identična je situacija i sa Korejcem Hvang In Bomom, kom je stradao butni mišić i pod znakom pitanja je da li će biti spreman za Lajpcig.
Prema informacijama do kojih je stigao Sport klub, Korejac, inače najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji Crvene zvezde i srpskog fudbala, osetio je zatezanje tokom zagrevanja pred prijateljski meč sa Tunisom.
Zbog problema sa, čini se lakšom povredom, vezista koji je stigao iz Olimpijakosa u smiraj letnjeg prelaznog roka u transferu vrednom ukupno pet miliona evra (na rate), mogao bi prvo da propusti meč Superlige koji crveno-beli igraju protiv Javora u subotu.
Neizvesno da li će Zvezdina „osmica“ uspeti da se u potpunosti oporavi do 25. oktobra i meča 3. kola Lige šampiona, gde tim Baraka Bahara gostuje u Nemačkoj.
Jasno je da će Zvezda biti drastično oslabljena u slučaju da Osman Bukari, koji je ove sezone najproduktivniji fudbaler kluba s Marakane, kao i Korejac koji je „motor“ ekipe, ne uspeju da se oporave i stave se na raspolaganju Izraelcu Baraku Baharu koji je već pod pritiskom zbog dva poraza u Superligi od Voždovca i Čukaričkog, kao i remija sa Jang Bojsom u Beogradu (2:2) u prošlom kolu Lige šampiona.
Pogledajte novu epizodu emisije Sputnjik sport.
Aleksandar Mitrović i Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 20.10.2023
SPORT
Srbiji se žuri na Evropsko prvenstvo – neobičan termin za meč sa Bugarima
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala