- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Monstruozna blokada Nikole Jovića – igrao i Marjanović /video/

© AP Photo / Wilfredo LeeNikola Jović
Nikola Jović - Sputnik Srbija, 1920, 19.10.2023
Pratite nas
Dvojica srpskih košarkaša Nikola Jović i Boban Marjanović igrali su u predsezonskim mečevima NBA lige u noći između srede i četvrtka. Talentovani reprezentativac iskoristio je maksimalno minutažu koju je dobio, a meč je završio sa devet poena, imao je pet skokova i dve asistencije, posebno će se pričati o jednoj strašnoj blokadi.
Spolstra je konačno ukazao Nikoli Joviću poverenje, koje se ogleda u 24 minuta provedenih na parketu. Opustio se supertalentovani srpski reprezentativac koji je bio otkrovenje Mundobasketa, i uzvratio je sa devet poena, šutirajući iz igre 3/9, od čega 2/7 za tri poena.
Istakao se posebno Jović u defanzivi, pamtiće se i prepričavati monstruozna blokada koju je ostvario pred kraj treće četvrtine, kada je s leđa uspeo da zaustavi Lunija Vokera.
Upravo je Luni Voker bio najefikasniji akter susreta, predvodio je Bruklin do pobede nad Majamijem rezultatom 107:104. Voker je ubacio 22 poena, Šarp je imao 19, dvocifreni su bili još Tomas koji je brojao do 14, Fini Smit stao je na 11 poena.
U redovima Hitsa bolji od ostalih bili su Najsmit i Švajder sa po 15 poena, jedan manje postigao je Bam Adebajo.
Kada je u pitanju učinak gorostasnog centra Bobana Marjanovića, on je takođe dobio šansu. Pre dva dana nije bio na parketu u meču Hjustona, ali je sada zaigrao porazu od San Antonija - 103:107.
Bobi je za šest minuta uspeo da se upiše u strelce, ubacio je dva poena, imao je isto toliko skokova i jednu ukradenu loptu.
Najefikasniji akter susreta bio je Devin Vasel sa 25 postignutih poena.
Pogledajte novu epizodu emisije Sputnjik sport.
Crvena zvezda - Monako - Sputnik Srbija, 1920, 18.10.2023
SPORT
Zvezda imala u šaci – pa ispustila Obradovićev Monako
SPORT
Partizan se izvinio navijačima – pojavile se duple sezonske karte
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala