- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan se izvinio navijačima – pojavile se duple sezonske karte

Pratite nas
Košarkaški klub Partizan objavio je plan rešenja problema koji su nastali prilikom izdavanja sezonskih i dnevnih ulaznica, kao i brojeve na koje navijači Partizana mogu da ih prijave. Naime, pojavio se problem sa duplim sezonskim kartama, odnosno pojavljivali su se navijači kojima je izdata ista sezonska karta, odnosno isto mesto u dvorani.
Problem je nastao na meču Partizan - Barselona.
„Nakon što su na utakmici uočene nove sistemske greške u izdavanju sezonskih i dnevnih karata, KK Partizan je hitno sazvao sastanak sa tiketing provajderima Efinity i Fanci. Presekom stanja, utvrđene su greške izazvane nizom objektivnih okolnosti, ali i ljudskim faktorom prilikom manuelnog formiranja nove baze, što je bilo iznuđeno rešenje usled izostanka predaje starih podataka od strane starog tiketing partnera“, stoji u saopštenju crno-belih.
Navedeno je da su tokom leta angažovali dva renomirana tiketing provajdera u želji da unapredi poslovanje u oblasti tiketinga

„Ipak, usled opisanih okolnosti, sistem je u početku rada pokazao određene manjkavosti, koje po hitnom zahtevu kluba moraju biti otklonjene do naredne utakmice na domaćem terenu. Prvi korak u rešavanju problema je da svi navijači koji su prijavili problem sa duplim sezonskim ili dnevnim kartama moraju biti kontaktirani od strane tiketing provajdera do četvrtka u 20 časova“, saopštio je KK Partizan.

Potom se dodaje:
Pre poziva za reklamaciju, molimo sve navijače da pripreme lične podatke i podatke o ulaznicama sa kojima imaju problem. KK Partizan apeluje na strpljenje navijača i izvinjava se svima na neprijatnosti u ime Kluba i dve partnerske kuće koje za potrebe kluba obavljaju prodaju ulaznica. Sa druge strane, KK Partizan od tiketing partnera zahteva hitno rešenje nastalog problema", stoji u saopštenju KK Partizan.
Ergin Ataman  - Sputnik Srbija, 1920, 18.10.2023
SPORT
Sujeta nad sujetama – Atamanu smeta „ljubljenje ruke“ Obradoviću: „Uvredilo me je“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala