- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kockanje s ugledom „stare dame“ i Vlahović kao jed(i)na dobra vest

© AP Photo / SpadaDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 19.10.2023
Pratite nas
Nema mira u Juventusu, konstantno su turbulencije na snazi, ali konačno su stigle i dobre vesti za trenera Masimilijama Alergija i armiju navijača, jer prema poslednjim informacijama sa Čizme, Dušan Vlahović oporavio se od povrede i biće spreman za derbi sa Milanom.
U moru loših stvari i skandala u kom se našla mlada zvezda torinske „stare dame“ Nikola Fađoli, koji je priznao da se ilegalno kladio, zbog čega je suspendovan sedam meseci, konačno i nešto dobro.
Jedni su tvrdili da srpskog golgetera Dušana Vlahovića muči pubalgija (bolovi u preponama) koju nije rešio još od Mundijala u Kataru, trener Alegri je izjavio da su problem donja leđa, ali ono što je najbitnije jeste da će po svemu sudeći Vlahović biti spreman za nedeljni okršaj sa roso-nerima od 20 sati i 45 minuta.
Vlahović je zbog problema s povredom propustio prethodne mečeve Juventusa, morao je da se „skine“ sa spiska selektora Srbije Dragana Stojkovića u izuzetno bitnim mečevima sa Mađarskom i Crnom Gorom, ali bi sada trebalo da bude na raspolaganju treneru Alegriju za izuzetno bitan meč Serije A.
Odličan start sezone imao je standardni srpski reprezentativac, što potvrđuju brojke u vidu četiri gola na šest utakmica u dresu „stare dame“ iz Torina.
Vlahović je propustio dvoboje sa Atalantom i Torinom, radio je na oporavku, viđen je sa devojkom u Madridu, ali niko i dalje nema konkretnu informaciju šta je bio razlog posete.
Naravno, pojedini inostrani mediji ekspresno su lansirali vest da postoji mogućnost da je išao na pregovore sa nekim od madridskih klubova, dok se sam Vlahović, kao ni njegov menadžer nisu oglašavali tim povodom.
Pogledajte novu epizodu emisije Sputnjik sport.
Strahinja Pavlović - Sputnik Srbija, 1920, 19.10.2023
SPORT
Strahinja je arhivirao Crnogorce: „Ne zanimaju nas, idemo na Evropsko prvenstvo“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala