- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Crnogorci divljali u „kavezu“ Mitrović i Tadić ih utišali u dva poteza!

© Sputnik / Lola ĐorđevićAleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 18.10.2023
Pratite nas
Mučila se Srbija u drugom poluvremenu da pronađe put do mreže Crne Gore, a onda je u 74. minutu ponovo na scenu stupio, ko drugi, nego Aleksandar Mitrović! A tri minuta kasnije pogodio je i kapiten Dušan Tadić za erupciju oduševljenja na stadionu – 3:1 (1:1). Jasno je da je to bio kraj svi nada Crnogoraca na stadionu "Rajko Mitić".
Ovoga puta Mitrogol je pogodio rutinski iz peterca na asistenciju kapitena Dušana Tadića, koji se iskrao po levoj strani i zatim je levom nogom rutinski uposlio Mitrovića, kao što su to nebrojeno puta dosad učinili, a lopta je završila iza leđa golmana.
Nisu Crnogorci pošteno uspeli ni da postave loptu na centar i da započnu novi napad, o onda manje od 180 sekundi kasnije lopta je ponovo bila u mreži Mijatovića, sada je Tadić slabijom desnom nogom sa 16 metara pogodio dalji ugao gola Sokolova.
I to, u jeku divljanja navijača Crne Gore koji su „drmali“ čeličnu ogradu „kaveza“, zbog čega je morala da se pojavi policija, napravljen je kordon, Tadić ih je ućutkao hirurški preciznim udarcem.
Značio je to poraz Crne Gore u Beogradu, i činjenica da Srbija sama odlučuje o svojoj sudbini i plasmanu na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine, jer u poslednjem meču kvalifikacija 19. novembra u Leskovcu i bod protiv Bugarske je dovoljan za ostvarenje sna dugog 24 godine.
Pogledajte novu epizodu emisije Sputnjik sport.
Srbija i Crna Gora - Sputnik Srbija, 1920, 17.10.2023
SPORT
Mitrović i Tadić za tri minuta okončali agoniju Srbije – teška pobeda nad Crnom Gorom u Beogradu!
Srbija i Crna Gora - Sputnik Srbija, 1920, 17.10.2023
SPORT
Remek-delo Mitrovića i topovska levica Jovetića /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala