- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mitrović i Tadić: Lopta nije htela u gol – treba nam vetar u leđa protiv Crne Gore

© Sputnik / Aleksandr Vilьf / Uđi u bazu fotografijaAleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 14.10.2023
Pratite nas
Aleksandar Mitrović poručio je posle poraza od Mađarske (2:1) da je sve i dalje u rukama Srbije, kao i da lopta nije htela u gol, da je sportska sreća Orlovima ovoga puta okrenula leđa.
Razočaran je bio Aleksandar Mitrović zbog poraza, ali nije klonuo duhom. Svestan je da plasman na Evropsko prvenstvo i dalje zavisi od Orlova.
„Sigurno da su još vruće glave. Težak poraz, i prošlu utakmicu smo protiv njih odigrali dobro i trebalo je da pobedimo, falilo je na kraju sportske sreće. Lopta nije htela u gol, oni tri šuta, dva gola. Bože moj, to je fudbal", bile su prve impresije Mitrovića u miks-zoni prilikom davanja izjave za RTS.
Prva meč lopta već u utorak protiv Crne Gore u Beogradu?
„Mislim da vruće su glave, težak poraz. Za par dana bitna utakmica, i dalje sve zavisi od nas. Igramo na našem stadionu, nadam se da ćemo imati podršku publike i vetar u leđa i da ćemo posle 24 godine otići na Evropsko prvenstvo“, rekao je Mitrović kom je u drugom poluvremenu poništen gol zbog ofsajda.
I kapiten Dušan Tadić koji je u igru ušao u 46. minut, složio se da je poraz bolan, ali da ništa nije gotovo, kao i da je nedostajala sreća.
„Pa jeste falila je sreća. Mislim da smo mnogo kvalitetniji od Mađarske ekipe. Morali smo da ih pobedimo, imali smo prilike, nismo ih iskoristili. Imamo dva finala, moramo dalje. Protiv Crne Gore i Bugarske, u utorak mora da se pobedi“, kratko i jasno je poručio Tadić.
Mađarska - Sputnik Srbija, 1920, 14.10.2023
SPORT
Srbija pala u Mađarskoj, Piksi se krstio – Orlovi se i dalje pitaju za odlazak na EP
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala