- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Amerikanac sklonio Jokića i pokazao kako se igra odbrana /video/

© AP Photo / Mark J. TerrillNikola Jokić i Majkl Meloun
Nikola Jokić i Majkl Meloun - Sputnik Srbija, 1920, 10.10.2023
Pratite nas
Denver Nagetsi uveliko rade i pripremaju se za početak sezone u kojoj će pokušati da odbrane šampionski prsten. Na jednom od treninga, umešao se trener Majkl Meloun koji je blago odgurnuo Jokića, posle čega je pokazao kako bi trebalo da se igra odbrana.
Nije mu najbolji košarkaš Denvera i sveta zamerio, ispratio je sve to s osmehom na licu, dok se šef Meloun u svega nekoliko sekundi dobrano preznojio jer je maksimalno fokusirano odradio vežbu.
Nagetsi su delić dobre atmosfere sa žestokog treninga podelili sa svojim fanovima putem društvenih mreža.
Meloun je blago odgurnuo, tačnije sklonio sa terena Somborca, stao je u srce reketa, izvršio presing na jednog igrača, a onda se najbrže što je mogao zaleteo na drugog u samom uglu terena.
Očigledno je da američki stručnjak koji je, pre svega, zahvaljujući Nikoli Jokiću, stigao sa Denverom do istorijskog prstena, želi od svog tima da izvuče maksimum kada je odbrana u pitanju, jer će im upravo ona biti potrebna da odbrane tron.
Podsetimo, američki mediji nedavno su se bavili prognozom kakvu će sezonu imati Denver, i tu su očekivano ponovo potcenili Srbina i Nagetse.
Naredna sezona NBA lige počeće dvobojem Denvera i Los Anđeles Lejkersa koji je zakazan za noć između 23. i 24. oktobra u pola 2 ujutru po srednjeevropskom vremenu.
Pogledajte novu epizodu emisije Sputnjik sport.
Novak Đoković na Paris Masters teniskom turniru u Parizu, u nedelju, 3. novembra 2019. - Sputnik Srbija, 1920, 10.10.2023
SPORT
„Naučila sam mnogo više da cenim Novaka“ – od obožavanja Nadala do divljenja srpskom asu
Džoel Embid - Sputnik Srbija, 1920, 09.10.2023
SPORT
Zar su Amerikanci morali da uzmu i Embida?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala