- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kadrovi iz Srbije ponovo očarali svet: „Zamislite da Amerika ima ovo...“ /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićKošarkaška lopta
Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920, 06.10.2023
Pratite nas
Početak nove sezone Evrolige obeležili su navijači Crvene zvezde koji su na poseban način proslavili povratak svojih ljubimaca u beogradsku Arenu, a snimci iz utakmice protiv Asvela obišli su svet.
Hiljade navijača je dočekalo početak nove sezone Evrolige, a među njima su se našli i ljubimci simpatizera crveno-belih.
Radi se, naravno, o Novaku Đokoviću, najboljem teniseru svih vremena i Boriši Simaniću, momku koji je doživeo već nadaleko poznatu sudbinu na nedavnom Mundobasketu.
Đoković je došao u beogradsku Arenu da prati Zvezdu, a kada je sa razglasa čuo da se u hali nalazi i Simanić, otrčao je do njega kako bi ga pozdravio, što su verno ispratili Novakovi navijači širom sveta.
Atmosferu uoči početka utakmice i već tradicionalno nadglašavanje navijača Zvezde sa himnom Evrolige na društvenim mrežama objavili su i mediji iz Amerike pa je sve videlo više od pola miliona ljudi.
Zanimljivo zapažanje objavio je renomirani Klačpoints, specijalizovani servis za informacije i sadržaj iz košarke, pre svega namenjen američkom tržištu.
„Atmosfera u ovoj utakmici u Srbiji na startu sezone u Evroligi je naelektrisana! Zamislite da utakmice američke NBA lige imaju ovakvu publiku!“, navedeno je.
Ali, teško da će se to dogoditi, ovako nešto postoji samo u Srbiji.
Crvena zvezda - Asvel - Sputnik Srbija, 1920, 05.10.2023
SPORT
Zvezda trojkama razbila Asvel, Partizan se loše proveo u Tel Avivu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala