- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ukrajinka nastavlja po starom – novi ružan gest motivisao Ruskinju da je „pošalje kući“ /video/

© Sputnik / Alekseй Daničev / Uđi u bazu fotografijaDarija Kasatkina
Darija Kasatkina - Sputnik Srbija, 1920, 26.09.2023
Pratite nas
Ruskinja Darija Kasatkina pobedila je posle preokreta Martu Kostjuk, a meč je imao nesvakidašnju uvertiru u režiji ukrajinske teniserke. Naime, Kostjuk koja je poznata po tome da odbija da se rukuje s Ruskinjama posle meča, ovoga puta je eskivirala da se slika s protivnicom po izlasku na teren.
Krajnje nesvakidašnja i neprijatna scena odigrala se uoči početka meča prvog kola turnira u Tokiju u kom je Darija Kasatkina izašla kao pobednik rezultatom 3:6, 6:4, 6:3.
Moguće da je dobila i dodatnu motivaciju zbog drskog i neprimerenog ponašanja Ukrajinke, koja je u svetu postala poznata po tome da ignoriše svoje rivale koji su iz Rusije zbog aktuelne situacije u svetu.
Ovoga puta je demonstrirala novi ružan gest, jer je pre početka susreta ostala sa strane dok se Darija Kasatkina slikala, da bi kasnije prišla ona, te su se teniserke umesto zajedno, slikale odvojeno.
Usledio je meč 1. kola u Tokiju, Marta Kostjuk je uspela da dobije uvodni set rezultatom 6:3, zahvaljujući brejku u četvrtom gemu.
Ipak, u nastavku je Ruskinja Kasatkina opravdala ulogu favorita, te je kao 13. igračica planete uspela da „pošalje kući“ nepristojnu Ukrajinku, inače 45. na VTA rang-listi.
Pogledajte novu epizodu emisije Sputnjik sport.
Jelena Ribakina - Sputnik Srbija, 1920, 26.09.2023
SPORT
Jelenin trener se oglasio posle nepravde i pozvao Novaka u pomoć: „Sistem ne funkcioniše“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala