- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nema Mesija – nema fudbala: Sramota navijača Majamija zbog koje se kaju /video/

© AP Photo / Wilfredo LeeLionel Mesi
Lionel Mesi - Sputnik Srbija, 1920, 21.09.2023
Pratite nas
Lionel Mesi, proslavljeni argentinski fudbaler, morao je da napusti utakmicu Intera Majamija protiv Toronta u 37. minutu zbog povrede, a navijači su posle toga masovno počeli da odlaze za stadiona.
Dolazak Lionela Mesija u Inter iz Majamija privukao je veliki broj navijača, kao i svetskih zvezda koje redovno dolaze da gledaju proslavljenog Argentinca, ali čini se da je on zapravo jedini igrač tog kluba koga toliko cene.
U utakmici protiv Toronta Mesi je osetio bol u mišiću pa je tako trener Tata Martino bio primoran da u 37. minutu u igru uvede Roberta Tejlora umesto Argentinca.
U tom trenutku navijači su masovno počeli da napuštaju tribine, iako nije bilo završeno ni prvo poluvreme, a rezultat je bio 0:0.
Veliku grešku napravili su navijači Majamija koji nisu videli kako je na dostojan način Tejlor zamenio slavnog Lea. Inter je poveo u nadokandi prvog poluvremena golom Farijasa, ali usledio je spektakl u drugom delu igre.
Tejlor je najpre postigao gol u 54. minutu, da bi asistirao Kremačiju za 3:0, a to mu još uvek nije bilo dovoljno, pa je mrežu zatresao i u 87. minutu kada je postavio konačnih 4:0.
Da je sve to uradio Mesi, na tribinama bi nastao delirijum, ali u ovom slučaju pobedu protiv Toronta nije ispratio veliki broj navijača.
Kada je reč o povredi Argentinca trener Martino veruje da nije ozbiljna.
„Nadamo se da nije ozbljino, odnosno da nije pocepan mišić. Gotovo sigurano neće igati protiv Orlanda za vikend, a videćemo da li će biti spreman za Kup Sjedinjenih Američkih Država“, rekao je Tata Martino posle pobede tima iz Majamija.
Real Madrid i Union Berlin - Sputnik Srbija, 1920, 20.09.2023
SPORT
Real srećom izbegao šok na startu Lige šampiona, sedam golova u duelu Bajerna i Mančestera!
Futsaleri Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 20.09.2023
SPORT
Srbija nije „odbranila“ Smederevo
Navijači Rumunije - Sputnik Srbija, 1920, 20.09.2023
SPORT
Rumuni kažnjeni zbog poruke „Kosovo je Srbija“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala