Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić demantovao spekulacije: Ovi što "smenjuju" Vulina produžili su mu mandat u BIA

© Sputnik / Lola ĐorđevićAleksandar Vulin
Aleksandar Vulin - Sputnik Srbija, 1920, 17.09.2023
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić demantovao je medijske spekulacije da će Aleksandar Vulin biti smenjen i da su mu oni što ga "smenjuju" produžili mandat u BIA.
"Produžili su mandat Vulinu. Možda sam i nameravao da ga smenim, ali pošto su oni to uspeli da saznaju, sad to više nemam nameru", rekao je Vučić.
On je dodao da nije razmišljao o tome da ambasador Srbije u SAD Marko Đurić zameni Vulina.
"Marko Đurić u BIA, nisam o tome nikada ni razmišljao. Ne čitam te novine, ne mogu te gluposti ni da čitam. To ne čita niko. Da li je neko od njih bio u nekoj ambasadi na nekom kanabetu, kako mene mora da ruše i desiće se to i to. Marko Đurić mi nikad nije pao napamet za BIA-u. U životu svom nisam o tome razmišljao", rekao je on.
Na pitanje kako komentariše što je ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil ovih dana rekao da je posle pregovora u Briselu protiv "nametnutih rešenja" i kako gleda na to, Vučić je rekao da i Hil zna da nametnuta rešenja ne rešavaju problem.
" Ne mislim sve dobro od 1999. godine i posle toga i u današnjoj politici, ne mnogo toga dobro, za razliku od vlasnika ove televizije, ali gospodin Hil je inteligentan i obrazovan čovek i zna da od nametnutih rešenja nema ničega i da mora da se postižu stvarni kompromisi. To je mudar i ozbiljan pristup", dodao je Vučić gostujući u emisiji "Hit tvit".
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - Sputnik Srbija, 1920, 17.09.2023
SRBIJA
Vučić: Spreman sam da se u martu održe izbori
Rafovi sa prehrambenim proizvodima u prodavnici - Sputnik Srbija, 1920, 17.09.2023
EKONOMIJA
Vučić predstavio novih 37 proizvoda koji će imati nižu cenu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala