- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rubin „istresao“ rublje za triling srpskih asova: „Dobro došli, prijatelji“

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalske lopte
Fudbalske lopte - Sputnik Srbija, 1920, 15.09.2023
Pratite nas
Ruski fudbalski klub Rubin iz Kazanja doveo je čak pet pojačanja poslednjeg dana prelaznog roka, među kojima je i triling srpskih asova. Prvi je promovisan Uroš Drezgić iz Čukaričkog, posle njega i Nikola Čumić talenat Vojvodine, a zavesa je spuštena potpisom iskusnog Lazara Ranđelovića iz Olimpijakosa.
Rusi su braću Srbe dočekali na krajnje originalan način, ali je poruka na ćirilici bila najupečatljivija. Tako je na društvenim mrežama, na zvaničnom profilu Rubina iz Kazanja doslovce osvanulo: „Dobro došli, prijatelji“.
Prema nezvaničnim informacijama i prema pisanju ruskih i srpskih medija, sva trojica srpskih fudbalera plaćeni su po 1,5 miliona evra, što je ukupno 4,5 miliona evra, a konvertovano u rusku valutu je čak 464 miliona rubalja.
Lazar Ranđelović obavezao se na vernost Rubinu do kraja sezone, dok su mlade nade srpskog fudbala Drezgić i Čumić stavili paraf na četvorogodišnju saradnju.
Kada je u pitanju Lazar Ranđelović koji ima zavidnu inostranu karijeru i staž, on se vraća u rusku Premijer ligu, s obzirom na to da je tamo već branio boje Urala.
Srpski triling asova koji je potpisao za klub iz Kazanja poslednjeg dana prelaznog roka, pridružiće se u Rubinu nekadašnjem štoperu Partizana Igoru Vujačiću.
Rubin je loše „otvorio“ sezonu i posle sedam odigranih kola nalazi se tek na 13. poziciji od 16 klubova koliko broji liga, sa samo šest osvojenih bodova.
Pogledajte i gostovanje Radeta Bogdanovića u emisiji „Miljanov korner“.
Hvan In Bom - Sputnik Srbija, 1920, 14.09.2023
SPORT
Zvezdina „duga devetka“ odlično zna Korejca i nema dilemu: „Stigao je lider“
Pep Gvardiola - Sputnik Srbija, 1920, 14.09.2023
SPORT
Milijarde su u pitanju – ko je „bacio“ najviše para?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala