- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ludnica u Saudijskoj Arabiji – Mitrović napušta Al Hilal posle nekoliko dana?

© Sputnik / Aleksandr Vilьf / Uđi u bazu fotografijaAleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 24.08.2023
Pratite nas
Fudbaler Al Hilala i reprezentativac Srbije, Aleksandar Mitrović, mogao bi posle potpisa ugovora karijere ipak da napusti ovaj klub. Zvuči neverovatno, ali ništa nije isključeno kada su bogati Arapi u pitanju.
Naime, Belgijanac Romelu Lukaku je, navodno, velika želja ovog tima koji se takmiči u Saudijskoj Arabiji i kada bi on došao, onda bi verovatno srpski rekorder po broju pogodaka u nacionalnom timu postao višak.
Lukaku nije u planovima novog trenera Čelsija Maurisija Poketina, a za njegove usluge zainteresovani su Žoze Murinjo (Roma) i Maks Alegri (Juventus).
Crno-beli iz Torina imaju veliku želju da dovedu bivšeg fudbalera Intera, ali bi onda morali da prodaju Dušana Vlahovića, koji je nedavno postigao pogodak protiv Udinezea u prvom kolu Serije A.
Mitrović bi mogao da promeni klub, ali ne i sredinu, pošto su za njega zainteresovani saudijski prvoligaši Al Šabab i Al Etifak.
Podsetimo, Srbin je imao veliku želju da napusti Fulam i pređe u Al Hilal, dok je tim iz Londona tvrdio pazar. Mitar čak nije hteo ni da trenira, ali je ipak vraćen u tim i igrao prvo kolo Premijer lige protiv Evertona.
Na kraju je pao dogovor, a Mitrogol je za 50 miliona otišao u Arabiju gde će, navodno, zaraditi 75 miliona evra. Da li u taboru Al Hilala ili nekog drugog tima, videćemo.
Glavnыm trenerom moskovskogo Spartaka stal Mikaэlь Laudrup - Sputnik Srbija, 1920, 24.08.2023
SPORT
Kako je nastala legenda o „fantomu“ iz Zenice
Arturo Vidal - Sputnik Srbija, 1920, 24.08.2023
SPORT
Neslana šala čuvenog Čileanca: „Dao sam gol zbog kog se golman ubio“
Gajas Zahid - Sputnik Srbija, 1920, 23.08.2023
SPORT
Partizan promovisao novo pojačanje
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala