- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Afera „Samardžić“ trese Italiju, umešao se i Kolarov: „Lazarov otac laže, on je kriv“

© AFP 2023 / THOMAS EISENHUTHLazar Samardžić
Lazar Samardžić - Sputnik Srbija, 1920, 23.08.2023
Pratite nas
Reprezentativac Srbije Lazar Samardžić trebalo je da bude zvezda prelaznog roka u Seriji A i obuče dres velikog Intera, ali do toga neće doći. I posle dva dana, italijanski fudbal potresa afera oko propalih pregovora mladog srpskog fudbalera i nedavnog finaliste Lige šampiona.
Otac Lazara Samardžića, Mladen, optužio je za propast transfera Rafaelu Pimentu, ženu-agenta koja je nasledila poslove pokojnog superagenta Mina Rajole.
Rafaela, međutim, prebacuje lopticu u dvorište porodice Samardžić, koja se predomislila kada je videla koliku će menadžersku komisiju dobiti Pimenta za posredovanje u transferu.
Lazar Samardžić - Sputnik Srbija, 1920, 22.08.2023
SPORT
Kako je nastala „zbrka“ zbog koje je Srbin ostao bez velikog transfera
„Žao mi je što se Lazarov otac predomislio i tvrdoglavo stoji iza svojih odluka. Za mene, činjenice same sve govore. Od prvog susreta sa Mladenom i njegovom suprugom u mojoj kancelariji u Monte Karlu, do njegove lične želje da ja pregovaram u ime zainteresovanih klubova sa Udinezeom. Ponavljam, sedeli smo zajedno u prostorijama Intera i on je na sve pristao. Organizovala sam i medicinske preglede njegovom sinu, celoj familiji obezbedila smeštaj u Milanu. I posle svega, otac se pobunio kada je video kolika je komisija. Zato sam odustala od posla“, izjavila je Rafaela za „Gazetu delo Sport“.
Njene reči potvrdio je i Aleksandar Kolarov, nekadašnji reprezentativac Srbije. On kaže da je posredovao u pomenutim susretima.
„Potpuno verujem u sve što je Rafaela Pimenta izjavila. Ja sam bio taj koji je upoznao nju i Lazarevog oca, čak sam i prisustvovao nekim sastancima zajedno sa mojim bratom. Njena verzija je apsolutno tačna, žao mi je što slušamo toliko laži od strane dečakovog oca“, zaključio je Kolarov.
Trener Partizana Igor Duljaj - Sputnik Srbija, 1920, 22.08.2023
SPORT
UEFA žestoko kaznila Partizan
Sarina Vajgman - Sputnik Srbija, 1920, 22.08.2023
SPORT
Fudbalska revolucija – prva žena na klupi muške reprezentacije?
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 22.08.2023
SPORT
Piksijev spisak za Mađare i Litvance – dvojica debitanata i jedno ime iz Superlige
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala