- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvala ga Zvezda, „viđen“ je u Turskoj, a završio je kod partizanovca

© Sputnik / Elena Rusko / Uđi u bazu fotografijaLuka Milivojević je dobio žuti karton
Luka Milivojević je dobio žuti karton - Sputnik Srbija, 1920, 08.08.2023
Pratite nas
Iskusni srpski vezista Luka Milivojević napustio je Premijer ligu i Kristal Palas i karijeru će nastaviti u Dubaiju, gde će braniti boje Šabab Al Ahlija, koji vodi Marko Nikolić.
Nedavno je bivši trener Partizana preuzeo pomenuti tim u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a tamo će mu se priključiti Luka Milivojević.
Vanserijsko pojačanje u veznom redu dobili su Nikolić i Šabab Al Ahli, nakon što su brojni klubovi bili zaintereosvani za usluge Milivojevića.
I njegov bivši klub - Crvena zvezda interesovao se oko toga da ga vrati, bila je aktuelna priča tokom prethodnih prelaznih rokova, ali nije došlo do dogovora. Luka je bio "viđen" u Turskoj, ali se u poslednji čas opredelio za transfer u Dubai, gde će sarađivati sa partizanovcem Markom Nikolićem.
Bivši reprezentativac Srbije proveo je punih šest godina u Premijer ligi i odigrao je preko 200 utakmica u svim takmičenjima za Kristal Palas, dok se 28 puta upisao u strelce.
Milivojević je na Ostrvo stigao iz Olimpijakosa, a prethodno je branio boje Andrelehta u koji je stigao iz Crvene zvezde. Ponikao je u rodnom Kragujevcu, igrajući za Radnički, iz kog je prešao u Rad.
Milivojević ima 32 godine, visok je 186 centimetara i najbolje se snalazi na pozicijama defanzivnog i centralnog veznog.
Pogledajte novu epizodu emisije Sputnjik sport.
Ljubiša Tumbaković - Sputnik Srbija, 1920, 08.08.2023
SPORT
Vojvodina smenila trenera – na pomolu neočekivani povratak u srpski fudbal?
Dinamo Zagreb - Sputnik Srbija, 1920, 08.08.2023
SPORT
Radikalan potez Grka: Sedmorica šefova policije smenjeno zbog ubistva navijača
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala