- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Amerikanci u čudu – Mesi ih opet šokirao majstorijom /video/

© AP Photo / /Lynne Sladky)Lionel Mesi
Lionel Mesi - Sputnik Srbija, 1920, 07.08.2023
Pratite nas
Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Lionel Mesi ponovo je zablistao u Konkakaf Ligi nacija, postigao je prelep pogodak iz slobodnog udarca i trasirao put Interu iz Majamija do četvrtfinala. Dalas je položio oružje posle izvođenja jedanaesteraca, a nakon prvih 90 minuta bilo je 4:4.
Mesi je odradio novu majstoriju koja će se prepričavati, ovoga puta za izjednačenje - 4:4. I to u samom finišu utakmice.
Bio je to 85. minut, Mesi se namestio sa svoje pozicije i uradio ono što je radio mnogo puta tokom karijere. Digao je navijače na noge, a komentatore naterao da galame od uzbuđenja.
Inače, Mesi je na četiri utakmice za novi klub postigao sjajnih sedam golova. U duelu protiv Dalasa bio je precizan u 6. minutu za prednost od 1:0 (precizan udarac sa oko 17 metara) i u 85. minutu za neverovatnih 4:4. Čak je postigao gol i kada su se izvodili penali, prvi je uzeo loptu u ruke.
Mogao je lako Inter da bude eliminisan jer je Dalas vodio sa čak 4:2 sve do 80. minuta.
Tada je delovalo da će Mesijev tim morati da prizna poraz. Ali, dogodilo se malo čudo. Prvo je Farfan postigao autogol, a onda je Mesi izveo novu lepoticu.
Ostaće upamćena ova utakmica i kao prva koju je Mesi igrao u dresu Intera van Majamija. Amerikanci se sve više zaljubljuju u Mesija i loptu koja nije „jajasta“.
Mateus Saldanja - Sputnik Srbija, 1920, 06.08.2023
SPORT
Izraelac „spakovao“ – Brazilac rešio derbi s Vojvodinom /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala