- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Tokio: Voz udario u stub, dva sata bilo zarobljeno više od 1.000 putnika

CC0 / Pixabay / policija
policija - Sputnik Srbija, 1920, 06.08.2023
Pratite nas
Železnički saobraćaj u blizini Tokija ponovo je danas uspostavljen pošto je više od 1.000 putnika bilo zarobljeno skoro dva sata u vozu u blizini japanske prestonice, od kojih su se neki žalili da su imali toplotni udar i hiperventilaciju nakon što je voz udario u stub koji je pao na šine, saopštile su lokalne vlasti.
Mašinovođa i jedan putnik zadobili su lakše povrede nakon što je voz, koji je privremeno saobraćao tokom festivala vatrometa, sinoć oko 21.45 po lokalnom vremenu udario u stub, saopštila je lokalna policija, preneo je Japan tajms.
S obzirom na visoke temperature širom zemlje, putnici su prvobitno bili zamoljeni da ostanu u vozu radi sopstvene bezbednosti, pre nego što su u pratnji osoblja ispraćeni do stanice Ofuna pešice, saopštili su policija i kompanija Ist Džepen Reilvej.
Neki od putnika su prebačeni u bolnicu, a jedan je rekao da je klima u vozu prestala da radi.
Nesreća je dovela do obustave rada drugih železničkih službi i pogodila oko 150.000 ljudi, saopštio je Ist Džepen Rejlvej.
Incident se dogodio između stanica Fudžisava i Ofuna u prefekturi Kanagava u blizini Tokija, a prozor kabine vozača je teško oštećen.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala