- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković se zahvalio Mitroviću zbog priče o tuči sa saigračima: „Hvala ti, brate“

© AP Photo / Alberto PezzaliNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 03.08.2023
Pratite nas
Aleksandar Mitrović, rekorder po broju golova za reprezentaciju Srbiju, pre nekoliko dana je izjavio da je bio spreman da se pobije sa svojim saigračima zbog Novaka Đokovića, a sada se najbolji teniser svih vremena oglasio i zahvalio na tome.
Mitrović je poznat kao čovek bez dlake na jeziku, izuzetno vrućeg temperamenta, pa ne čudi što je bez ustezanja rekao da je u Engleskoj bio spreman da se sukobi sa 28 svojih saigrača koji su tokom Vimbldona navijali za Rodžera Federera, dok su on i još jedan Španac bili na strani srpskog teniskog asa.
Mitrova izjava postala je viralna i naravno da je stigla do Novaka Đokovića, koji mu nije ostao dužan, već mu se zahvalio.
„Hvala ti brate“, glasio je Novakov „ritern“ na krupne Mitrovićeve reči uz emotikon sklopljenih ruku u molitvu.
Podsetimo, Mitrović je doslovce rekao tokom gostovanja u podkastu Aleksandra Stojanovića, da je hteo da se pobije zbog Novaka kog obožava, gleda ga kao brata i nervira se što ga mnogi večito osporavaju, a on je najveći ikada!
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 03.08.2023
SPORT
Dušan Silni – ušao s klupe i matirao kralja, pa poslao poruku Juventusu /video/
„U Engleskoj, za Đokovića, sam hteo da se pobijem! Bio sam spreman. I to nekoliko puta sam bio na ivici da se pobijem sa saigračima. Sećam se kada je igrao finale Vimbldona protiv Federera. Bila je frka, 30 igrača i članova stručnog štaba, samo jedan golman Španac i ja smo bili za Đokovića, a njih 28 za Federera", izjavjio je Mitrović u podkastu „Alesto".
Ubrzo je Mitrović objasnio i zbog čega je malo nedostajalo da situacija eskalira.
„Meni kuva nešto. Oni krenuli da prozivaju... I sad kad neko kaže nešto loše o Đokoviću, ja bih se pobio. Volim ga kao brata. Krivo mi je što ga ljudi osporavaju, čak i kkod nas. Ja ne znam reč kojim bih ga opisao. dobar čovek. ljudina, fer-plej igrač i večito mu traže nešto. Evo i sad se iznerviram kad pričam o tome. A on je, najbolji teniser ikada. Što ga više vređaju, to jače gura. To je naš mentalitet", konstatovao je napadač Fulama.
Mitrović i Đoković ne poznaju se lično, nisu se nikada družili, ali su u nekoliko navrata razmenjivali poruke putem društvenih mreža i gaje veliko međusobno poštovanje zbog velikih uspeha na sportskom borilištu.
Novak Đoković Janik Siner - Sputnik Srbija, 1920, 02.08.2023
SPORT
Tesla i Beograd čekaju Novaka u Čikagu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala