- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dušan Silni – ušao s klupe i matirao kralja, pa poslao poruku Juventusu /video/

© AP Photo / SpadaDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 03.08.2023
Pratite nas
Srpski reprezentativac Dušan Vlahović bio je strelac trećeg gola za Juventus u pobedi nad Real Madridom u prijateljskom meču (3:1) odigranom u Orlandu. Ubojiti golgteter poslao je, po svemu sudeći, prilikom proslave poruku svom klubu koji želi da ga proda.
U jeku priča i glasina o tome da će Dušan Silni napustiti Torino i preseliti se u neki od vodećih evropskih klubova, gde predčači Čelsi, Vlahović je ušao s klupe protiv Reala pri vođstvu 2:1, da bi u zaustavnom vremenu matirao kralja i postavio konačan rezultat.
Rutinski je, u svom stilu, s lakoćom, overio trijumf torinske „stare dame“, da bi onda usledila proslava koja je „zapalila“ društvene mreže i izvazvala lavinu komentara navijača Juventusa, da je reč o odgovoru čelnicima kluba i treneru.
Vlahović je nakon gola, i to u noći kada je ozvaničeno da u Juventus stiže Romelu Lukaku iz Čelsija za 40 miliona evra jer je potpisao trogodišnji ugovor, pokazivao na svoje prezime na dresu Juventusa.
Navijači su to shvatili kao poruku ljudima iz kluba da želi da ostane i da nastavi započetu misiju.
Leo Mesi - Sputnik Srbija, 1920, 03.08.2023
SPORT
Mesi se igra – Amerika je njegovo dvorište /video/
Vlahović je u Juventus stigao iz Fiorentine pre dve sezone i od tada je postigao 23 gola na 63 utakmice, dok je za „violu“ bio strelac u 49 navrata na 108 utakmica.
„Duga devetka“ Srbije ušla je u igru s klupe protiv Real Madrida, umesto Federika Kijeze u 77. minutu, da bi u dubokoj sudijskoj nadoknadi, odnosno 95. minutu matirao golmana kraljevskog kluba.
Svetski mediji pišu da je Juventus spreman da proda Dušana Vlahovića, a te priče dodatno potvrđuje činjenica da je klub u noći između srede i četvrtka doveo još jednog napadača. Takođe, Čelsi ne krije da želi momka koji je ponikao u Partizanu ali razmišlja o prevlikom obeštećenju koje traži Juventus.
Pogledajte novu epizodu emisije Sputnjik sport.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 03.08.2023
SPORT
Đoković se zahvalio Mitroviću zbog priče o tuči sa saigračima: „Hvala ti, brate“
Nemanja Vidić - Sputnik Srbija, 1920, 02.08.2023
SPORT
Nemanja Vidić se vraća u Moskvu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala