- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbin nokautirao Amerikanca: Godinu dana pauze – a onda najveća pobeda u karijeri /video/

© Foto : Twitter/@CagesidepressSrpski MMA borac Uroš Medić
Srpski MMA borac Uroš Medić - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2023
Pratite nas
Uroš Medić, srpski MMA borac, upisao je treću pobedu u promociji UFC u noći između subote i nedelje nad Metjuom Semelsbergerom. Srpski borac slavio je posle tehničkog nokauta u trećoj rundi, a pobeda je posebno značajna jer je Medić odsustvovao godinu dana zbog povrede šake.
Do kraja borbe u Solt Lejk Sitiju ostalo je još više od dva minuta kada ja Uroš Medić izveo nokaut, iako je Amerikanac od starta više pretio.
Srpski borac uspeo je već u prvoj rundi da se vrati posle naleta Semelsbregera, a onda je sličan scenario viđen i u drugoj rundi kada je ponovo silovito krenuo Amerikanac.
Na sjajan način odnosno nokautom Medić je okončao težak duel, a to je u jedno bio njegov prvi u velter kategoriji odnosno kategoriji do 77 kilograma otkad je došao u UFC.
Iako je u treću rundu ušao sa povredom desne potkolenice to ga nije sprečilo da pruži maksimum, pa je tako Medić podlakticom zahvatio Amerikanca, oborio ga, zadao mu nekoliko udaraca i potom je proglašen nokaut.
Srpski borac posle pobede nad Amerikancem u UFC u koji je stupio 2021. godine ima skor 3-1. Ukupno Medić ima devet pobeda i samo jedan poraz.
Revijalnim mečom, u kome je pobedio reprezentativac Srbije Aleksandar Novaković, otvoreno je Svetsko amatersko prvenstvo u MMA - Sputnik Srbija, 1920, 22.07.2023
SPORT
Nokaut za jednu sekundu! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala