- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Srbija i Uganda potpisale memorandume o saradnji u poljoprivredi i turizmu

© Tanjug / TARA RADOVANOVIĆRazgovori delegacija Srbije i Ugande u Beogradu.
Razgovori delegacija Srbije i Ugande u Beogradu. - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2023
Pratite nas
Predstavnici Vlada Srbije i Ugande danas su, posle sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Ugande Joveri Kagute Musevenija i razgovora delegacija dvaju zemalja, potpisali dva dokumenta o razumevanju i saradnji u oblasti poljoprivrede i turizma.
Memorandum o razumevanju između ministarstava poljoprivrede dvaju zemalja odnosi se na saradnju u promovisanju klimatskih pametno održivih praksi, prehrambene sigurnosti i podsticanja saradnje i razvoja tehnologije.
Potpisali su ga ministarka poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Vladi Srbije Jelena Tanasković i državni ministar u Ministarstvu poljoprivrede, stočarstva i ribarstva Ugande Ruamiro Brajt Kanjontore.
Drugi dokument, Memorandum o razumevanju između ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine Srbije i Ministarstva za trgovinu, industriju i kooperaciju Ugande, potpisali su ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović i njegova koleginica iz Ugande Harijeta Nabazi.
Predsednik Ugande Joveri Kaguta Musevenij - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2023
SRBIJA
Predsednik Ugande: Došao sam da obnovimo saradnju
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je ispred Palate Srbija dočekao predsednika Republike Ugande Joveri Kagutu Musevenija - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2023
SRBIJA
Vučić dočekao predsednika Ugande
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala