- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Prva fudbalska milijarda?!

© AP Photo / Manu FernandezKilijan Mbape i Nejmar – detalj sa utakmice Real Madrid - PSŽ
Kilijan Mbape i Nejmar – detalj sa utakmice Real Madrid - PSŽ - Sputnik Srbija, 1920, 24.07.2023
Pratite nas
„Bomba“ bi mogla uskoro zaista da eksplodira, čeka se samo odgovor Kilijana Mbapea, budući da je Pari Sen Žermen, navodno, prihvatio neverovatnu ponudu saudijskog Al Hilala od 300 miliona evra za francuskog igrača.
Dok traje saga između Pari Sen Žermena, Real Madrida i francuskog golgetera, iz Saudijske Arabije je stigla nova neverovatna vest.
Al Hilal je poslao ponudu Parižanima od 300 miliona evra za Mbapea, što je za 100 miliona veća od one koju je prošle godine Rael poslao za ovog igrača. „Sveci“ su je, navodno, prihvatili.
Pojedini mediji prenose i da je saudijski klub samom igraču ponudio godišnju platu od nestvarnih 700 miliona evra uz uslov da ga sledećeg leta pusti za džabe u Real iz Madrida.
U Pari Sen Žermenu su uvereni da napadač već ima dogovor sa Realom da sledećeg leta pređe besplatno u njihove redove, što smatraju velikom izdajom, nakon što je Mbape rekao da nikada ne bi napustio „Park prinčeva“ bez obeštećenja.
Uprava je od Mbapea tražila pojašnjenje situacije, ali on nije rekao ništa konkretno, pa se klub priprema za život bez njega i spreman je da sasluša sve ponude.
Ako Mbape prihvati ponudu, Al Hilal će oboriti rekord koji je postavio upravo PSŽ kada je 2017. godine iz Barselone doveo Nejmara za 222 miliona eura.
Mbapeu ugovor sa francuskim šampionom ističe narednog leta, a nedavno je odbio da ga produži. Napadač, koji je 2017. stigao iz Monaka, nije otputovao sa ekipom na turneju po Aziji.
FSS - Sputnik Srbija, 1920, 24.07.2023
SPORT
„Pooštrena pravila“ FSS šalju Kolubaru u treću ligu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala