- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Italijani: Late Lat odbio Crvenu zvezdu

© Foto : FK Crvena zvezdaStadion FK Crvena zvezda
Stadion FK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 10.07.2023
Pratite nas
Napadač Atalante Emanuel Late Lat (24) odbio je ponudu Crvene zvezde i neće postati najskuplje pojačanje u istoriji srpskog šampiona, objavio je italijanski „Tuto Merkato“.
Novinari specijalizovanog transfer sajta kontaktirali su menadžera napadača Atalante, koji im je nezvanično potvrdio da je fudbaler odbio da se preseli u Beograd, iako je klub iz Bergama prihvatio ponudu crveno-belih od blizu četiri miliona evra.
Late Lat, napadač iz Obale Slonovače, koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u švajcarskom Sankt Galenu (16 golova na 34 utakmice), razmatra druge opcije, pre svih iz Nemačke, od strane drugoligaša Hanovera i Fortune iz Dizeldorfa.
Podsetimo, srpski mediji su prošle nedelje preneli da su se klubovi dogovorili oko milionskog obeštećenja (i plate od 700.000 evra po sezoni), kojim je Late Lat trebalo da postane najskuplje pojačanje u istoriji kluba, posle Osmana Bukarija.
Međutim, italijanski mediji ovog ponedeljka pišu da su Zvezda i Atalanta tek pre tri dana pronašli zajednički jezik posle intenzivnih pregovora u kojima je klub iz Serije A „izboksovao“ obeštećenje od četiri miliona evra.
Late Lat je, međutim, tom prilikom zatražio još nekoliko dana vremena da razmisli o ponudi iz Beograda, a posle par dana premišljanja, navodno je odlučio da definitivno odbije mogućnost da se preseli na Marakanu.
Inače, prema pojedinim informacijama, glavni problem tokom pregovora je bila provizija za njegovog menadžera, pa je moguće da je i on uticao na konačnu odluku Late Lata.
Emanuel Late Lat je u Atalantu stigao još kao osmogodišnjak, ali je za prvi tim plavo-crnih debitovao 2016. godine u Kupu Italije protiv Kremonezea. Prethodnih sezona uglavnom se „kalio“ na pozajmicama u trećoj ligi Italije i Zvezda bi bila najveći klub u njegovoj karijeri, da je prihvatio ponudu.
Bibras Natho - Sputnik Srbija, 1920, 09.07.2023
SPORT
Godine prolaze, titule ne dolaze, a Partizan opet muče „stare boljke“
Filip Kostić, Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 09.07.2023
SPORT
Mudra „stara dama“ je tražila i dobila – UEFA izbacila Juventus iz Evrope
Barak Bahar - Sputnik Srbija, 1920, 08.07.2023
SPORT
Zvezda slaže kockice u Rusiji – Barakov tim razbio Nefči
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala