- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nastavlja se drama na Vimbldonu – mrak preti Novaku

© AP Photo / Alastair GrantNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 07.07.2023
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, meč trećeg kola Vimbldona protiv Švajcarca Stana Vavrinke neće igrati pre 20 časova jer se pre njihovog duela na Centralnom terenu igraju još tri meča.
Kada nema kiše na Vimbldonu problem može da napravi mrak. Očekivano se odužio meč Britanca Endija Marija i Stefanosa Cicipasa, grčkog tenisera, pa je tako njihov duel prekinut zbog mraka pri vođstvu za Marija 2:1.
Program na Centralnom terenu počinje od 14:30, a Novak Đoković i Stan Vavrinka će ga zatvoriti i to pitanje kada.
Najpre na teren izlaze prvi reket sveta Karlos Alkaras i Aleksandar Miler, a tek po završetku tog meča duela nastavljaju Britanac i Grk.
Kada se i taj meč završi verovatno ne pre 18 časova na teren izlaze Iga Švjontek, prva teniserka sveta i Hrvatica Petra Martić.
To znači da Novak i Stan verovatno neće moći na teren pre 20 časova, a otvorena je mogućnost da njihov meč počne i kasnije. Jasno je da je srpski as veliki favorit i da se od njega ne očekuje drama ni u ovom meču, međutim ako do nje dođe potencijalno će biti problema.
Mečevi na Vimbldonu se igraju do 23.00 i ukoliko Srbin i Švajcarac počnu posle 20 časova moguće je da dođe do prekida i njihovog meča.
Kiša nije pravila probleme u četvrtak kao prethodna tri dana, ali se i dalje osećaju posledice odlaganja mečeva jer se neki dueli kao sinoć Marijev i Cicipasov nisu završili zbog mraka.
Na terenu će u petak od srpskih predstavnika biti i sjajna Natalija Stevanović koja od 12 časova igra protiv Tamare Kopčak.
Andrej Rubljov - Sputnik Srbija, 1920, 06.07.2023
SPORT
Ruski dan na Vimbldonu
Laslo Đere - Sputnik Srbija, 1920, 06.07.2023
SPORT
Uspeh karijere Lasla Đerea
Natalija Stevanović - Sputnik Srbija, 1920, 06.07.2023
SPORT
Žena zmaj
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala