- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbi blistaju preko Atlantika – Jović dominirao, Petrušev dvocifren

© AP Photo / Brandon DillNikola Jović
Nikola Jović - Sputnik Srbija, 1920, 06.07.2023
Pratite nas
Mladi srpski košarkaši koji nastupaju u Letnjoj NBA ligi imali su sasvim solidno veče. Blistao je Nikola Jović u porazu svog tima, a zapažen je bio i Filip Petrušev.
Košarkaši Sakramenta pobedili su na svom terenu ekipu Majamija sa 95:83, a najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kigan Marej koji je postigao 41 poen.
U ekipi iz Majamija istakao se srpski košarkaš Nikola Jović, koji je postigao 22 poena i imao je tri skoka i jednu asistenciju za 26 minuta provedenih u igri.
Košarkaši Filadelfije pobedili su Jutu u Solt Lejk Sitiju rezultatom 104:94, a najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džavonte Smart sa 19 poena.
Srpski centar Filip Petrušev proveo je na terenu 26 minuta, a za to vreme imao je učinak od deset poena, osam skokova i dve asistencije.
U timu Jute najbolji je bio hrvatski košarkaš Luka Šamanić sa 19 poena.
U ostalim mečevima, Memfis je dominirao od početka protiv Oklahome (94:86) u čijim je redovima sjajni Tre Man ubacio 28 koševa. Kod Grizlija eksplozivi Džej La Ravija,19. pik iz prošle sezone je ubacio 25 poena.
Klinci San Antonija Makaki Branham i Šampanje su ubacili Lejkersima zajedničkim snagama 60 poena u pobedi popularnig Mamuza od 109:99.
Bekovi Voriorsa, 19. pik Brandin Podzijemski i Portorikanac Lester Kinonjes su bili prejaki za očajni Šarlot koji je poražen sa 98:83.
Vasilije Micić - Sputnik Srbija, 1920, 05.07.2023
SPORT
„Ne sviđa mi se Micićeva situacija“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala