- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Važan potpis u Humskoj – Partizan jači za „Juventusovog đaka“

© Foto : FK Partizan / Miroslav TodorovićFrenk Kanute
Frenk Kanute - Sputnik Srbija, 1920, 03.07.2023
Pratite nas
Senegalac Frenk Kanute potpisao je trogodišnji ugovor s Partizanom u klupskim prostorijama u Humskoj. Tako su crno-beli posle Aleksandra Šćekića doveli još jedno pojačanje, a u pitanju je fudbaler koji se najbolje snalazi na poziciji centralnog veznog i ima 24 godine.
Pomenuti Kanute koji je prethodne sezone odigrao 26 utakmica za francuskog drugoligaša Sošo, gde je nastupao kao pozajmljeni igrač Serkl Briža, prošao je omladinsku selekciju Juventusa.
Frenk je bio član Peskare, Askolija i Kozence i očekuje se da predstavlja "kičmu" Partizana u predstojećoj sezoni, a saigračima i treneru Igoru Duljaju pridruži na pripremama u Sloveniji, gde je ekipa u prvom kontrolnom meču savladala Pesnicu rezultatom 5:0.
Kanute je 2020. godine debitovao za reprezentaciju Senegala i do sada je upisao skromna dva nastupa. Ugovor sa Partizanom u prisustvu direktora Miloša Vazure, potpisao je do 2026. godine i zadužio je dres s brojem osam.
Pre Senegalca u Humsku se vratio Aleksandar Šćekić, očekuje se još jedan povratak, a reč je o doskorašnjem napadaču Vojvodine Nemanji Nikoliću koji je već triput branio crno-bele boje.
Takođe, Partizan je doveo u svoje redove golmana Aleksandra Jovanovića kojem je dečački san bio da zaigra za klub iz Humske 1.
Katar - Sputnik Srbija, 1920, 03.07.2023
SPORT
Katar potvrdio zašto je statistika kao bikini
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala