- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

London zove – Vlahović i Juventus na potezu

© AP Photo / SpadaDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 02.07.2023
Pratite nas
Dušan Vlahović mogao bi da napusti Juventus i preseli se u Čelsi u transferu vrednom najmanje 70 miliona evra, koliko je spreman Čelsi da ponudi, objavili su italijanski mediji.
„Corriere delo sport“ izašao je u javnost sa informacijom da je tim iz Londona spreman da plati pomenutu sumu u zamenu za potpis 23-godišnjeg centarfora torinske „stare dame“.
Veliki broj odlazaka sa Stamford bridža uslovio je novog menadžera Mauricija Poketina da pod hitno počne da radi na dovođenju novih imena za povratak na veliku scenu, a prvi izbor za mesto u napadu je Dušan Vlahović. Čelsi su do sada napustili Kai Haverc koji je otišao u Arsenal, Mateo Kovačić prešao je u Mančester siti, Kalidu Kulibali u Al Hilal, golman Eduar Mendi u Al Ahli, Ruben Loftus-Čik u Milan, Ngolo Kante Al Itihad.
Navodno, Juventus je spreman da se odrekne srpskog reprezentativca u slučaju adekvatne ponude kako bi rasteretio budžet za narednu sezonu zbog problema s finansijama i visokim platama.
Vlahović koji je prošle sezone postigao 14 golova na 42 utakmice, trenutno zarađuje oko sedam miliona evropskih novčanica u Torinu, pa je jasno da bi budžet tima Masimiljana Alegrija bio rasterećen.
Takođe, ono što ide Juventusu na ruku, jeste činjenica da bi praktično povratili uloženi novac u transfer bivšeg napadača Fiorentine, koji je plaćen nešto više od 80 miliona evra.
Vlahović se za sada nije oglašavao o tome gde će nastaviti karijeru, a prethodnih dana boravio je na čuvenom grčkom ostrvu Mikonos, gde je „punio baterije“ za narednu sezonu.
Podsetimo, reprezentativac Srbije propustio je prethodna dva meča Orlova sa Bugarskom u kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvu i prijateljski susret sa Katarom u Beču, zbog problema sa preponama.
Pogledajte novu epizodu emisije Miljanov korner.
Francuski fudbaler Kilijan Mbape na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2018. - Sputnik Srbija, 1920, 02.07.2023
SPORT
Mbapeovo potresno pismo Francuskoj zbog ubistva mladića: „Osećamo tugu i bol“
Fuseni Dijabate, Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 02.07.2023
SPORT
Partizanov „neposlušni legionar“ dobio poziv da se vrati kući
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala