- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mijatović ima odgovor na pitanje koje „muči“ milione Hrvata

© Sputnik / Alekseй Filippov / Uđi u bazu fotografijaLuka Modrić
Luka Modrić - Sputnik Srbija, 1920, 01.07.2023
Pratite nas
Centralna tema u Hrvatskoj kada je fudbal u pitanju je gde će Joško Gvardiol nastaviti karijeru, odnosno da li će preći u Mančester siti u transferu vrednom preko 100 miliona evra, kao i da li će Luka Modrić i dalje predvoditi „kockaste“. Peđa Mijatović, legenda Real Madrida, izgleda zna odgovor na pitanje oko Modrićeve budućnosti u reprezentaciji.
Hrvatska ima bezmalo četiri miliona stanovnika i nesumnjivo je da bar polovinu „muči“ odgovor na pitanje da li će njihova fudbalska ikona Luka Modrić posle poraza u finalu Lige nacija od Španije na penale, nastaviti da nosi kockasti dres.
Maestralni vezista Real Madrida kojem godine ne mogu ništa i na terenu deluje poput mladića, uprkos tome što je zakoračio u 38. godinu života, poručio je posle dvoboja sa Španijom da je doneo odluku, ali da ne želi i dalje da je saopšti.
S tim u vezi, najpoznatiji sportski list u Madridu koji je naklonjen Realu i vrlo dobro je upoznat sa dešavanjima u taboru kraljevskog kluba, izašao je u javnost sa tekstom i tezom da će se Modrić verovatno oprostiti od Hrvatske, jer će akcenat biti na Realu.
Fudbalski stadion — ilustracija - Sputnik Srbija, 1920, 01.07.2023
SPORT
Budućnost se na Islandu provela „kao bos po trnju“
Nekoliko dana kasnije oglasio se legendarni Peđa Mijatović, čovek koji je Realu doneo titulu prvaka Evrope 1998. godine, koji je kasnije obavljao ulogu sportskog direktora na „Santijago Bernabeuu“ i čovek koji je dobar prijatelj sa Modrićem i njegovim menadžerom Vladicom Lemićem.
„Luka Modrić neće napustiti reprezentaciju Hrvatske. Jako je uzbuđen zbog toga što će igrati naredne godine. Real je njegov prioritet, a zatim Hrvatska i igranje na Evropskom prvenstvu naredne godine“, rekao je Mijatović u čuvenoj radiskoj emisiji „El Larguero“ koja se emitijue na radiju „Cadena SER“.
Jasno je da Mijatovićeve reči imaju težinu jer je i dalje blizak klubu, dok je između ostalog upravo on prvi objavio da će Modrić staviti paraf na novi ugovor sa Realom, što se i dogodilo. U ponedeljak je produžena saradnja na još godinu dana na zadovoljstvo svih strana.
„Modrić nam i dalje može dati puno toga. Kada pričam sa njim, priča mi kako se oseća snažno i da ga nije strah bilo koga. Sigurno će naredne sezone biti prvotimac Reala. Gladan je trofeja i uspeha“, poručio je Peđa Mijatović, koji je branio boje najvećeg kluba na svetu u periodu od 1996. do 1999. godine.
Pogledajte novu epizodu emisije Miljanov korner.
Nemanja Stevanović i Aleksandar Dragović - Sputnik Srbija, 1920, 27.06.2023
SPORT
Zvezda pronašla način da zadrži Dragovića – kako će reagovati Katai?
Joško Gvardiol - Sputnik Srbija, 1920, 26.06.2023
SPORT
„Modri“ i dalje teraju večite da „crvene“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala