- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Spektakularan transfer srpskog sina – za milione odlazi na Siciliju

© Foto: Skrinšot/TviterAljoša Vasić, Padova, fudbaler
Aljoša Vasić, Padova, fudbaler - Sputnik Srbija, 1920, 28.06.2023
Pratite nas
Aljoša Vasić, 21-godišnji fudbaler srpskog porekla, prešao je iz Padove u Palermo, ekipu iz italijanske druge lige, za iznenađujuće visoku sumu za transfer – čak 2,2 miliona evra uz dodatnih milion u bonusima.
Vasić će biti najskuplje pojačanje ekipe sa Sicilije u prethodnih pet godina, a novac za to je obezbeđen pošto je Palermo deo grupacije klubova na čelu sa Mančester sitijem.
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 28.06.2023
SPORT
Kecmanović u ritmu – „pao“ je i Vukić!
Iako sam transfer ne deluje previše zvučno jer će Vasić igrati u drugoj ligi Italije, to je svakako korak napred za njega pošto je prethodno nastupao za trećeligašku Padovu.
Uz to, imajući u vidu veliki novac koji je Palermo dao za njega, sasvim je sigurno da će biti predviđen za startera i jednog od najvažnijih igrača tima na poziciji ofanzivnog veziste.
Vasić je rođen u Italiji, njegovo poreklo je iz Republike Srpske, a on je već isticao da se oseća kao Srbin i da mu je želja dres reprezentacije Srbije.
Ipak, dosad nije dobijao šanse, ni u mlađim kategorijama, a kako se razvija u prethodnom periodu jasno je da bi Fudbalski savez Srbije trebalo da ga ima na radaru, pošto on poseduje i državljanstvo Italije.
Aljoša Vasić, Padova, fudbaler - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2023
SPORT
Aljoša želi samo Srbiju: „Osećam da sam Srbin – na svaki mogući način“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala