- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ivanović: Žao mi je zbog lošeg prvog poluvremena

© Sputnik / Lola ĐorđevićDuško Ivanović
Duško Ivanović - Sputnik Srbija, 1920, 22.06.2023
Pratite nas
Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović čestititao je Partizanu na pobedi u petoj utakmici finala ABA lige. Crnogorski stručnjak kaže da je meč odlučen u prvih 20 minuta.
„Čestitke Partizanu, mislim da je odigrao puno bolje nego mi u prvih 20 minuta. Žao mi je kako smo odigrali prvih 20 minuta, nismo imali koncentraciju. Partizan je imao agresivnost i otvorene šuteve koje nije teško pogoditi i moram da im čestitam“, istakao je Ivanović.
„Jedno lice u Pioniru, drugo lice ovde u Areni, pokazali smo da možemo da igramo sa Partizanom. Ukupno je 5:5, ali čestitke Partizanu na tituli. Ponosan sam na moje igrače, i žao mi je zbog ovih 20 minuta“, dodao je Duško.
– Šta je uzrok lošeg prvog poluvremena u odlučujućoj utakmici?
„Partizan je igrao od početka agresivno, ništa nije novo bilo večeras. Mi se nismo spremili. Mismo imali sličnu energiju u Pioniru, oni su imali ovde. Oni su isto igrali ovako u Pioniru, ali mi smo imali tada veću agresivnost.“
„Verovao sam da možemo da pobedimo i moji igrači su verovali. Rekao sam igračima danas da pravi igrači osvajaju titule u gostima. Nismo to danas uadili, probaćemo sledeći put“, zaključio je Duško Ivanović.
Detalj sa prvog večitog derbija u Evroligi između Crvene zvezde i Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 22.06.2023
SPORT
Partizan je šampion ABA lige!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala