- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Brkovićeva poruka o „revoluciji“ u Humskoj: „Igrarije... Živeo Partizan!“

CC0 / Pixabay / Rukomet
Rukomet - Sputnik Srbija, 1920, 08.06.2023
Pratite nas
Pojedini mediji najavili su u sredu velike promene na predstojećoj Skupštini Rukometnog kluba Partizan, između ostalih i dolazak novog predsednika, nekadašnjeg prvotimca ovog kluba Vlade Mandića.
U Humskoj se nadaju da će sa Mandićem kao prvom figurom novog projekta prekinuti dominaciju Vojvodine, a u tom cilju ljudi bliski crno-belima su, kako se može nezvanično čuti, obezbedili i značajan finansijski priliv.
RK Partizan će dobiti novog sponzora, a to će biti građevinska kompanija GAT, koja je do sada uglavnom ulagala u fudbal, odnosno u novosadsku Mladost. Sve će biti poznato 20. juna kada je na programu Izborna skupština RK Partizan.
U rukometnim krugovima se priča da novo rukovodstvo ima razrađen plan i kada su u pitanju druge funkcije. Kao opcija za šefa stručnog štaba figurira selektor reprezentacije Srbije, španski stručnjak Toni Đerona.
Pominje se i Aleksandar Brković, nekadašnji trofejni stručnjak tima iz Humske, koji je osvojio poslednju titulu za klub pre 11 godina. On se, međutim, oglasio na društvenim mrežama i demantovao informacije.
„Obzirom na ogroman broj poruka koji sam dobio povodom onoga što je objavljeno, imam potrebu da kažem da me niko iz Partizana nije zvao i da su ovo sve nagađanja, bar što se mene tiče i igrarije koje se dešavaju unutar i oko kluba. Živeo Partizan!“, napisao je Brković.
Da li će do najavljenih promena zaista doći, videćemo. Iza crno-belih je sušna decenija. Titula je van domašaja kluba iz Humske već 11 godina, a poslednji trofej osvojen je sada već daleke 2013. godine i to Kup Srbije.
Dejvid Mojes - Sputnik Srbija, 1920, 08.06.2023
SPORT
Kraj „čekićanja“ za Škota i medalja oko vrata za najvernijeg navijača: „Ne dešava se često“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala