- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Debakl Srpkinja u Ligi nacija – četvrti poraz u nizu

© Foto : FIVBSrpske odbojkašice
Srpske odbojkašice - Sputnik Srbija, 1920, 04.06.2023
Pratite nas
Odbojkašice Srbije po četvrti put su poražene u Ligi nacija, ovoga puta od selekcije Kanade rezultatom 3:2 (18:25, 28:26, 25:23, 18:25, 15:12).
Posle reprezentacije Turske, Amerike, Poljske i Kanada je porazila srpsku odbojkašku reprezentaciju i to posle velike borbe u pet setova. Pored Srbija samo još Hrvatska, Holandija i Južna Koreja nemaju nijednu pobedu.
Odlično su srpske odbojkašice otvorile meč, bile su sigurne i konačno je delovalo da su pronašle ritam. Imale su plus osam i na kraju uspele da osvoje prvi set.
Posle neizvesnog drugog seta rezultat je bio izjednačen, a onda su u trećem ponovo bile bolje Kanađanke. Međutim, srpske odbojkašice se nisu predale i odigrale su set nalik prvom čime su stigle do izjednačenja.
Kanađanke su dominantno ušle u peti set, povele su rezultatom 11:6, ali su se Srpkinje potpuno vratile i izjednačile. Kada se činilo da mogu do preokreta protivnice su ušle u ritam i izborile pobedu.
Ana Bjelica i Aleksandra Uzelac upisale su po 18 poena dok je dva manje imala Sara Lozo. U protivničko ekipi fantastične su bile Hilari Hau sa 24 poena i Aleksa Grej sa jednim poenom manje.
Pogledajte novo izdanje emisije Miljanov korner.
Mikasa - Sputnik Srbija, 1920, 03.06.2023
SPORT
Produžena agonija – posle Amerike i Turske, i Poljska „uzela meru“ Srbiji
Srpske odbojkašice - Sputnik Srbija, 1920, 01.06.2023
SPORT
Srpkinje se već dva puta saplele u Turskoj – loš početak Lige nacija
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala