- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novi Beograd u finalu Lige šampiona – pala Barseloneta

© Sputnik / Lola ĐorđevićVaterpolo
Vaterpolo  - Sputnik Srbija, 1920, 01.06.2023
Pratite nas
Vaterpolisti Novog Beograda plasirali su se u finale Lige šampiona, pošto su u polufinalu pobedili ekipu Barselonete sa 12:10 (1:1, 2:4, 4:1, 1:2 - 2:4) nakon boljeg izvođenja peteraca.
Domaći tim je bolje otvorio meč, sa golom Vlahopulosa. Mark Larumbe, Felipe Perone, Alberto Munariz i Dušan Matković pogađali su jedan za drugim sa ekipu iz Španije i tako napravili veliku prednost.
Tokom treće deonice domaći tim je zaigrao bolje u napadu, najviše preko Duška Pjetlovića, koji je pri kraju deonice uspeo da donese preokret i prednost svom timu od 7:6.
Alberto Munariz je doneo izjednačenje svom timu, dok je Felipe Perone je pogodio za 8:7. Izjednačenje i peterce je Novom Beogradu doneo Angelos Vlahopulos na tri minuta pre kraja.
Tokom izvođenja peteraca Filipović je "začarao" gol domaće time i nakon gola Rašovića sigran je bio i Vlahopulos za plasman u finale.
Najbolji u srpskom timu bio je Duško Pijetlović sa dva gola, dok su Strahinja Rašović, Alvaro Granados Ortega, Radomir Drašović, Nikola Jakšić, Angelos Vlahopoulos i Dimitris Skoumpakis dodali po jedan pogodak. U poraženoj ekipi istakao se Alberto Munariz Egana sa tri pogotka.
Vaterpolo Srbija - Sputnik Srbija, 1920, 18.04.2023
SPORT
Veoma težak posao za Srbiju!
Uroš Stevanović - Sputnik Srbija, 1920, 11.03.2023
SPORT
Delfini „udavili“ Crnogorce u Podgorici
Nikola Jakšić - Sputnik Srbija, 1920, 07.03.2023
SPORT
Bura u srpskom vaterpolu zbog kapitena – klub ga nije pustio na Svetski kup
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala