- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

TSC igra kvalifikacije za Ligu šampiona – remi koji je ostvario snove Bačke Topole

© Foto : Miloš MilivojevićTSC
TSC - Sputnik Srbija, 1920, 28.05.2023
Pratite nas
Fudbaleri TSC-a obezbedili su kvalifikacije za Ligu šampiona jer su odigrali nerešeno sa Vojvodinom 1:1 i time osigurali drugo mesto na tabeli.
Fudbaleri tima iz Bačke Topole nisu smeli da dopuste samo poraz, dok im je remi koji su i ostvarili bio dovoljan da zapečate put ka kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Mogao je TSC i do pobede, poveli su u 66. minutu golom Luke Ilića iz penala, ali je 11 minuta kasnije mrežu zatresao Nikola Čumić i tako doneo 1:1.
Bila je ovo istorijska šansa za TSC koju je tim i iskoristio, a posebno će se pamtiti gol Ilića sa bele tačke koji je doneo neverovatnu šansu ekipi iz Bačke Topole da se takmiči među elitom.
TSC posle 37. kola Superliga ima 75 bodova, isto koliko i Čukarički međutim gol više i šest primljenih pogodaka manje zbog čega su ispred ekipe sa Banovog brda, odnosno drugoplasirani tim.
Partizan je ostao na četvrtom mestu tabele, dok je Čukarički treće mesto zapečatio pobedom protiv Radničkog rezultatom 2:1. Oba gola za ekipu sa Banovog brda postigao je Luka Stojanović, dok je poraz Radničkog ublažio Miloš Vidović.
Pogledajte novo izdanje emisije Miljanov korner.
Radomir Antić - Sputnik Srbija, 1920, 28.05.2023
SPORT
Radomir bi bio ponosan na svoje „šeširdžije“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala