- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Navijam za Novaka zbog svega što su mu radili“ – Amerikanac potkačio domovinu zbog sabotaže Srbina

© AP Photo / ndrew MedichiniNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 19.05.2023
Pratite nas
Džimi Konors, teniser sa najviše titula u istoriji tog sporta, ponovo je pružio podršku Novaku Đokoviću u svom podkastu „Prednost za Konorsa“. Čuveni Amerikanac rekao je da navija za srpskog asa i da veruje da će u nastavku sezonu Novak postići velike uspehe iako je u Rimu zaustavljen u četvrtfinalu.
Novak Đoković se tokom poslednje dve godine borio sa nikad većim nepravdama zbog odluke da se ne vakciniše. Propustio je niz turnira 2022. godine, a u Sjedinjenim Američkim Državama mu nije bilo dozvoljeno da igra ni u prvoj polovini ove godine.
Džimi Konors, legendarni američki teniser, upravo zbog takvih nepravdi navija za to da Novak nastavi da postiže uspehe.
„Navijam za „Džokera“, a evo i zašto. Mislim da su ga baš sabotirali poslednjih godina. Veoma. Navijam za to da sve to prebrodi, a on je pokazao da to može, već je stigao do 22 grend slem trofeja. Pokazao je kolika je veličina, ali su ga sprečavali da još više toga ostvari“, iskren je bio Konors u svom podkastu razgovarajući sa Spenserom Segurom.
Amerikanac jedino strahuje zbog Novakove odluke o završetku karijere. Konors bi zbog toga voleo da srpski as ove godine ostvari što bolje rezultate.
„Ne znam koliko dugo će on još igrati. Možda odigra ovu sezonu, pa još jednu i onda kaže da je završio. Ne znam, ali navijam da prebrodi ovu godinu i da ostvari velike uspehe baš zbog toga što su mu radili“, zaključio je Džimi Konors, vlasnik 109 titula.
Legendarni američki teniser i ranije je znao da stane uz Novaka i podrži ga u trenucima kada je srpski tenise prolazio kroz teške trenutke. Nedavno je Konors istakao i to da od Đokovića očekuje puno na Rolan Garosu bez obzira na rezultate koji prethode Grend slemu na šljaci. Upravo je svoj maksimum i srpski as najavio na tom turniru.
*Pogledajte novo izdanje emisije Sputnjik sport.
Danil Medvedev i Stefanos Cicipas - Sputnik Srbija, 1920, 19.05.2023
SPORT
Cicipas i Medvedev za rimsko finale: „Postoje mečevi koji donose dramu“
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 18.05.2023
SPORT
Eparhija se oglasila povodom „zabrane za Đokovića“
Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 18.05.2023
SPORT
Medvedev osvetio prijatelja i oživeo san o „nedostižnom“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala