- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Deco, ugledajte se na Nikolu Jokića“

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 17.05.2023
Pratite nas
Bivši srpski reprezentativac Vladimir Štimac imao je verovatno najbolju i najpoučniju poruku za decu koja vole i prate košarku, posle nove istorijske partije Nikole Jokića u plej-ofu NBA lige, gde je dominirao protiv Los Anđeles Lejkersa 132:126.
Dvostruki uzastopni MVP NBA lige i lider Denvera, postigao je 34 poena, imao je 21 skok i 14 asistencija u pobedi nad Lejkersima u prvom meču finala Zapadne konferencije.
Amerika je još jednom videla na delu svu košarkašku inteligenciju koju poseduje skromni momak iz Sombora koji ostao uskraćen za treću MVP titulu u nizu, jer je trofej završio u rukama Džoela Embida.
© Foto : FIBASrpski košarkaš Vladimir Štimac
Srpski košarkaš Vladimir Štimac - Sputnik Srbija, 1920, 17.05.2023
Srpski košarkaš Vladimir Štimac
Pratila je Amerika, pratila je i Srbija sve ono što s neverovatnom lakoćom radi centar Nagetsa, koji je oduševio i nekadašnjeg reprezentativnog saigrača Vladimira Štimca.
„Kako ih je demantovao Jokić na najbolji mogući način. Mnoga deca treba da se gledaju ovo, da im se priča. Da znaju da život neće uvek biti fer. Ali, kad imaš želju i upornost i talenat, čuda se dešavaju. Džaba im nameštanje MVP, kad mi znamo ko je najbolji! Bravo majstore, nikada nisam uživao više u gledanju igre jednog centra. A mi imamo mnogo talentovanih mladih o kojima treba voditi računa i izvesti ih na pravi put“, oglasio se porukom Štimac na društvenoj mreži Tviter.
Štimac je trenutno član turskog kluba Istanbul Teknik, dok će Nikola Jokić u noći između četvrtka i petka ponovo na parket u identičnom terminu od dva časa i 30 minuta iza ponoći, po srednjeevropskom vremenu.
Pogledajte novu epizodu emisije Sputnjik sport.
Viktor Vembanijama - Sputnik Srbija, 1920, 17.05.2023
SPORT
„Ludi Srbin“ dobio najveće košarkaško čudo još od Lebrona Džejmsa
Denver - Lejkersi, Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 17.05.2023
SPORT
Totalna dominacija Jokića – Lejkersi na kolenima pred moćnim Srbinom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala