- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Prljav potez Britanca: Napad s leđa i Novakov pogled ispod obrve /video/

© AP Photo / Andrew MedichiniNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2023
Pratite nas
Sraman potez Britanca Kamerona Norija koji je u četvrtom gemu drugog seta potpuno bespotrebno napucao na mreži Novaka Đokovića u list leve noge, i to u trenucima kada je srpski as okrenuo leđa.
Usledili su zvižduci rimske publike i pogled Novaka Đokovića ispod obrve, s obzirom na to da se Britanac praktično nije ni izvinio zbog skandaloznog gesta, ničim izvazvanim.
Novak vodi 1:0 u setovima, a u četvrtom gemu drugog seta usledio je mučki napad Britanca s leđa. Neshvatljivo je šta mu je u tim trenucima prolazilo kroz glavu, s obzirom na to da je Novak priznao gubitak poena, okrenuo je loptici leđa i želeo je samo da se skloni, a Nori je uhvatio volej na mreži i zakucao je lopticu direktno u Srbinovu nogu.
Kasnije su se sreli na mreži, Novak je pogledom tražio kontakt, ali se Britanac nije udostojio da ga pogleda, a kamoli da se izvini za sraman atak. Jer, to je nešto što se ne radi. Kada imate zicer, a protivnik vam je okrenuo leđa, gađa se bilo koji deo terena, a nikako protivnik kog možete da povredite.
Tok susreta pratite uživo uz Sputnjik.
 Novak Đoković, promoter rada Etno mreže, Ekspo 2020. Dubaji - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2023
SPORT
Novak opisao Italijanima neobičan susret iz detinjstva: „Osetio sam veliki strah“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala