- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Egzum izveo potez sezone u Evroligi – protivnik završio „na posteru“

© Sputnik / Lola ĐorđevićKošarkaš Partizana Dante Egzum
Košarkaš Partizana Dante Egzum - Sputnik Srbija, 1920, 13.05.2023
Pratite nas
Dante Egzum, košarkaš Partizana, dobio je nagradu Evrolige za najbolji potez ove sezone, a to je bilo sada već čuveno zakucavanje u meču protiv Olimpijakosa u prepunoj Areni.
Partizan možda nije uspeo da se plasira na Fajnal for Evrolige, ali su crno-beli dobili i drugo priznanje! Posle Jama Madara koji je proglašen zvezdom u usponu, glasanje je odlučio da je najbolji potez Evrolige napravio Dante Egzum.
Partizan je igrao 30. kolo Evrolige u Beogradu protiv Olimpijakosa, a početkom poslednje deonice Dante Egzum poleteo je i zakucao preko Džoela Bolomboja, posle čega je i pao na parket.
Arena je pala u „trans“, a igrači Olimpijakosa nisu mogli da veruju šta je izveo Australijanac koji je „posterizovao“ njihovog saigrača.
Navijači su na sajtu Evrolige glasali i izglasali da je ovaj potez obeležio sezonu, a ta utakmica donela je Partizanu jednu od važnijih pobeda na putu ka plasmanu u top osam pa je simbolična i iz tog razloga.
Crno-beli izgubili su u petoj utakmici u seriji protiv Real Madrida čime je srušen san o odlasku na Fajnal for, a nagrađeni Egzum poslednje tri utakmice igrao je sa povređenim prstom na nozi jer je u drugoj utakmici oboren rvačkim potezom na pod od strane Geršona Jabuselea.
*Pogledajte novo izdanje emisije Miljanov korner.
Lebron Džejms - Sputnik Srbija, 1920, 13.05.2023
SPORT
Džejms i Holivud spremni za spektakl: „Znamo šta donosi Jokić“
Lejkersi - Sputnik Srbija, 1920, 13.05.2023
SPORT
Kralj eliminisao šampiona i zakazao dvoboj sa Jokićem
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala