- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Džejms i Holivud spremni za spektakl: „Znamo šta donosi Jokić“

© AP Photo / Mark J. TerrillLebron Džejms
Lebron Džejms - Sputnik Srbija, 1920, 13.05.2023
Pratite nas
Lebron Džejms, lider Los Anđeles Lejkersa i jedan od najboljih košarkaša u istoriji NBA lige, pričao je o Nikoli Jokiću pred sudar sa Denverom u finalu Zapadne konferencije.
Nesumnjivo je da će Holivud biti poprište spektakla, a svetla reflektora sasvim sigurno će biti rezervisana za kralja Džejmsa i dvostrukog MVP-ja NBA lige i srpskog asa Nikolu Jokića.
Svesni su toga Lejkersi, svestan je toga i Lebron Džejms koji je nakon što je svom timu trasirao put ka finalu Zapadne konferencije i eliminisao Golden Stejt (4:2 u seriji), pričao pred kamerama o narednom rivalu, a akcenat je bio na Jokiću i Džamalu Mareju,
„Bili su prvi na Zapadu i to sa razlogom. Igraju fantastičnu košarku tokom čitave sezone i u seriju ulazimo sa velikim poštovanjem prema tome. Odlično su vođeni od strane trenera i svi znamo kakvu dinamiku donosi Jokić, kao i Džamal Marej, posebno kada su zdravi. Ali, nisu samo oni u pitanju nego i ostali igrači Denvera. Prvo da se odmorimo, da budemo sa porodicama. A onda u nedelju i ponedeljak da se pripremamo za meč. Daćemo sve od sebe da budemo na najvišem mogućem nivou protiv jednog fantastičnog tima“, poručio je Lebron Džejms.
Lejkersi i Denver prethodni put odmerili su snage u plej-ofu 2020. godine, kada se zbog virus korona igralo „u mehuru“. „Jezerdžije“ su tada u finalu Zapada izašle kao pobednici.
Takođe, poznat je i raspored mečeva između Denvera i Lejkersa u kojem će Nagetsi imati prednost domaćeg terena, a svi mečevi, potencijalnih sedam, biće igrani u istom terminu – 02:30 po srednjeevropskom vremenu.
Prvi susret zakazan je u Bol Areni za 17. maj.
Pogledajte novu epizodu emisije Miljanov korner.
Lejkersi - Sputnik Srbija, 1920, 13.05.2023
SPORT
Kralj eliminisao šampiona i zakazao dvoboj sa Jokićem
Aleksandar Džikić - Sputnik Srbija, 1920, 12.05.2023
SPORT
Džikić skinuo krunu prvaku i odveo Hapoel u finale Lige šampiona!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala