- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Sumnja se da je Partizan oštećen u Madridu – Hrvat gazio liniju kod ključne trojke Reala? /video/

© AP Photo / Darko VojinovicMario Hezonja
Mario Hezonja - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2023
Pratite nas
Košarkaši Partizana izgubili su u plej-of seriji od Real Madrida posle pete utakmice (98:94), ali se čini da je prilikom jedne od odlučujućih trojki za preokret meča Mario Hezonja nagazio liniju. Sudije u ovom šutu nisu videle problem, ali kada je objavljen snimak može da se primeri da je situacija sporna.
Imali su košarkaši Partizana sedam poena prednosti prilikom ulaska u poslednju deonicu, međutim Real je odmah krenuo da topi i to malo prednosti što je ostalo.
Nisu crno-beli dozvoljavali da se Madriđani „odlepe“, ali je na skoro četiri minuta do kraja Mario Hezonja pogodio trojku koja je Realu donela pet poena prednosti.
Šut je bio težak, ali je Hrvat uspeo da poentira, međutim kada se pojavio snimak navijači Partizana su počeli da ga dele brzinom svetlosti jer se nazire da je Hezonja možda nagazio liniju.
Posle tog koša Zek Ledej smanjio je razliku na tri poena, međutim ključnu trojku iako ih je pre toga ubacio šest nije mogao da ubaci Kevin Panter, posle čega je bilo jasno da Real ide na Fajnal for u Kaunas.
Ispostavilo se da je Hezonja sa 13 poena i tri skoka bio jedan od ključnih Realovih igrača, a posle pobede hrvatski košarkaš se oglasio na drutvenoj mreži.
„Karakter Real Madrida“, kratko je napisao Hezonja koji je do nedavno bio jedan od dražih gostiju Partizanovih navijača. Posle tuče u Madridu, Hrvat je u Beogradu dobio zvižduke, a upitno je kako će ljubav opstati ukoliko je ova trojka zaista bila neregularna.
*Pogledajte noov izdanje emisije Miljanov korner.
 Dante Egzum - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2023
SPORT
Dante otvorio dušu posle bolnog poraza: „Pokazali su da su prljavi – nisam dobio ni izvinjenje“
Željko Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 10.05.2023
SPORT
Željko ponosan uprkos bolnom padu u Madridu: „Igrači su tužni, okrećemo se novom cilju“
Partizan - Real Madrid - Sputnik Srbija, 1920, 10.05.2023
SPORT
Tako blizu, a tako daleko – Partizan vodio 18 razlike, Real ide na Fajnal for
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala