- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rusi pišu o magičnoj Srpkinji: „Zovu je čudotvornom doktorkom“

© Foto : Skrinšot Eurosport 1Marijana Kovačević, loža, Novak Đoković
Marijana Kovačević, loža, Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 10.05.2023
Pratite nas
Dodavanje Luke Modrića iz mesta za nastavak kontranapada koji je doneo gol, 87 minuta provedenih na terenu polufinala Lige šampiona – i sve to zahvaljujući srpskoj doktorki Marijani Kovačević o kojoj se naširoko piše i u Rusiji.
Luka Modrić, jedan od najboljih fudbalera svih vremena koji je potekao sa teritorije bivše Jugoslavije, u poznim igračkim godinama demonstrira svu svoju moć i ponosno nosi desetku Real Madrida, ali ništa od toga se ne bi desilo sada da nije zatražio pomoć srpske „čudotvorke“.
Krajem aprila navijači Reala su dobili lošu vest – Modriću je napukao mišić leve butine i mediji su preneli da će van terena morati da provede najmanje dve do četiri nedelje, što je značilo da neće biti u sastavu za dvomeč polufinala Lige šampiona protiv Mančester sitija.
Čudo je najavljeno četvrtog maja, Modrić se našao na treningu ekipe pošto je prethodno propustio utakmice protiv Almerije i Real Sosijedada u španskom prvenstvu, a već sledećeg dana proveo je osam minuta na terenu protiv Osasune u finalu Kupa Kralja.
Dakle, samo devet dana posle povrede Modrić se vratio na teren, to je bilo zanimljivo i ruskim medijima koji su opširan tekst posvetili načinu oporavka hrvatskog fudbalera za šta je zaslužna srpska doktorka Marijana Kovačević.
„Zovu je čudotvornom doktorkom, Modrić je došao u Beograd na vikend i za to vreme je podvrnut tretmanu koji je izumela Marijana, a koji uključuje korišćenje placente i mašine koja stvara pritisak talasa“, navodi se u tekstu portala Sports.ru.
Dalje se navodi da je Kovačevićeva specijalizovala tretman sportskih povreda, uz navode da ona placente nabavlja preko italijanskih kozmetičkih kompanija, da je recept tajan, a da su svi sastojci koje koristi prirodni.
Podsetimo, doktorka Marijana je nedavno pomagala i Novaku Đokoviću na Australijan openu i pomogla mu je da stigne do titule na prvom Grend slem turniru u sezoni.
Crna Gora - Srbija - Sputnik Srbija, 1920, 10.05.2023
SPORT
Srbija kažnjena zbog utakmice u Crnoj Gori!
Marijana Kovačević, loža, Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 28.01.2023
SPORT
Zbog Novakove lože – u Novakovoj loži: Ceo svet je upoznao „misterioznu“ Srpkinju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala