- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Legenda je otpisala svoje i najavila krunisanje Denvera: „Cenite Jokićevu veličinu“

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2023
Pratite nas
U polufinalu Zapadne konferencije Denver vodi protiv Finiksa rezultatom 2:1, a Čarls Barkli, nekadašnji košarkaš protivnika Nagetsa smatra da će Denver izaći, ne samo kao pobednik iz te serije već da će osvojiti i titulu.
Denver i Nikola Jokić pretrpeli su poraz u poslednjoj utakmici od Finiksa, ali ekipa za koju nastupa srpski as i dalje ima prednost i fale im dve pobede.
Čarls Barkli uprkos tome što je Finiks smanjio prednost Nagetsa smatra da su oni bolji tim.
„Pobeđuje bolji tim tokom serije. Mislim da će Nagetsi pobediti ovu plej-ofu seriju. Štaviše, da budem iskren, mislim da će Nagetsi osvojiti titulu. Imaju sve što je potrebno. Džamal Mari je konačno zdrav. Nikola Jokić je momak kojem ne odajemo dovoljno priznanja za sve što radi. Njihov generalni menadžer, njihova klupa, itd. Pogledajte njihovu klupu. Spektakularna je. Denver je moj favorit na Zapadu i mislim da su favoriti za prsten“, istakao je Barkli.
Ne greši Barkli previše kada hvali tim Denvera, a pogotovo Jokića koji je u trećoj utakmici protiv Finiksa upisao novi tripl-dabl.
Član Kuće slavnih o Jokiću je govorio i posle druge utakmice u seriji Denvera i Finiksa i to jako lepo. Srpskog asa je hvalio i pozvao ostale stručnjake da više cene njega i njegovu košarku.
„Hajde da uživamo u veličanstvenosti Jokićeve igre. Ne ističe se previše van parketa, čini se kao dobar momak, iako ga ne znam, mislim da ga nikada nisam upoznao lično. Hajde da cenimo veličinu, kao što smo juče Stefa Karija. Uživam dok ga gledam kako igra košarku“, rekao je pre samo nekoliko dana Barkli.
Lebron Džejms - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2023
SPORT
Holivud video šampionske Lejkerse – „evropski recept“ vodi ka prstenu
Košarkaš Partizana Kevin Panter - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2023
SPORT
Partizanu opet „mrvice“ i vapaj iz Madrida: „Sve je protiv Reala“
 Aleksa Avramović - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2023
SPORT
Aleksa se javio posle operacije: „Čekam vas u Madridu“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala