- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda „kvari“ posao Partizanu i šalje Nikolića u „svetu zemlju“?

© Sputnik / Press-služba FK "Lokomotiv" / Uđi u bazu fotografijaMarko Nikolić
Marko Nikolić - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2023
Pratite nas
Izraelski mediji pišu da bi Marko Nikolić mogao da bude naslednik Baraka Bahara koji se nalazi pred dogovorom sa Crvenom zvezdom. Iako se prethodnih dana u srpskoj fudblaskoj javnosti sve glasnije priča i piše o povratku Nikolića u Humsku, Izraleci smatraju drugačije.
Tamošnji „Sport 5“ donosi informaciju da je nekadašnji trener Lomomotive iz Moskve, koju je napustio 2021. godine, glavni kandidat za preuzimanje Makabija iz Haife, čija će klupa po svemu sudeći ostati upražnjena po završetku sezone jer je Barak Bahar, navodno dogovorio sve uslove oko dolaska u Crvenu zvezdu.
Ipak, ništa još nije zvanično, pa bi trebalo sačekati potvrde sa svih strana. Ono što je sigurno jeste da bi Partizan koji igra jednu od najgorih sezona u istoriji slavnog kluba iz Humske i koji prolazi kroz istinsku agoniju na svim poljima, rado video Nikolića ponovo u HUmskoj, gde je 2017. godine osvojio duplu krunu.
Džoel Embid - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2023
SPORT
Embid zgazio rivalu na glavu /video/
Ali, Zvezda i njen potencijalni dogovor s Barakom Baharom, prete da pokvare posao komšijama i da pošalju Nikolića u „svetu zemlju“.
Nikolić trenutno uživa u odmoru, poslednji angažman bio mu je u Rusiji gde je s uspehom vodio Lokomotivu, ali je promena na čelu kluba uticala na to da dođe do prevremenog prekida saradnje. Nikolić je osvojio Kup Rusije sa "lokosima", a nedavno je boraveći u Beogradu poručio da se dobro odmorio i da se uželeo fudbala, te da će se uskoro vratiti trenerskom poslu.
Ostaje da se vidi da li će to biti Partizan, Makabi Haifa ili pak neki treći klub.
U Izraelu su već radili brojni fudbalski treneri, među kojima su Aleksandar Stanojiević i Slaviša Jokanović, te imaju izuzetno visoko mišljenje o srpskim stručnjacima.
Bahar trenutno vodi Makabi ka novoj tituli, tri kola pre kraja ima četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Ber Ševu, pa bi Nikolić, u slučaju da prihvati ponudu seo na klupu šampionskog tima izraleskog prvenstva.
Arsenal - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2023
SPORT
London jedini ima četiri „kralja“, ali „građani“ kolo vode
Vladimir Stojković - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2023
SPORT
„Bože, spasi narod svoj“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala